Tävlingar

Tävla om en gravidbola från Silvermama!

Nu är det dags för en tävling här på bloggen tycker jag! Det var ju längesen sist! Den här gången tänkte jag att ni skulle få chansen att vinna en sån där mysig gravidbola från Silvermama.se!

Den mexikanska bolan, även kallad gravidbola, är en liten pingla som gravida bär i en lång kedja. Bolan ger ifrån sig ett svagt ljud när mamman går som bebisen i magen kan höra och känna igen från den 20:e graviditetsveckan. Det svaga ljudet från Bolan sägs ha en rogivande effekt för barnet under graviditeten och även efter födelsen.

20160219-191600-69360440.jpg

Tävlingsvinsten är valfri gravidbola upp till 249 kr med en klassisk silverkedja eller extra tunn silverkedja (79 kr). Vinnaren får även välja en graverad bricka med valfri gravyr/symbol (99 kr). Totala vinstvärdet är 427 kr!

OBS! Proud Mama ingår ej i tävlingen.

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är:

– Kommentera inlägget och berätta varför du skulle vilja vinna

Tävlingen avslutas fredagen den 26:e februari klockan 21.00!

Lycka till!

50 Comments

 • Jennyjenny

  Vilken fin tävling. Till K hade jag en bola men det har inte blivit av denna gång att jag köpt en och det hade ju varit fint om barnen hade haft varsin egen. Kanske i framtiden så vill de ha dem eftersom de lyssnat på ljudet i magen. Ett fint sätt att känna kontakt med sitt barn i magen och ett fint minne för dem i framtiden. Så jag är väldigt gärna med och tävlar!

 • Malin i Norge

  Hade ju varit himla mysigt att ha en bola pinglandes på bebismagen, men med en vild dotter på åtta månader hade det nog inte dröjt länge innan kedjan var av och bolan uppäten..

 • Jenny Dahlqvist

  Jag skulle vilja vinna för att jag gillar tanken på om det fungerar och verkligen ger en rogivande effekt på lillbebben när hon väl kommer. Och så tycker jag dom är väldigt vackra och symboliserar verkligen graviditet! Tycker det är en fin detalj på alla dina gravidfoton där du har din bola ^^

 • Emma

  Skulle vilja vinna en ”egn” bola till lillasyskon i magen då stora killen på 2.5 hade en. Hade tänkt köpa en nu också men oväntade utgifter såsom en krockad bil och en trasig tvättmaskin har gjort att alla icke ”livsnödvändiga ” saker fått skjutas upp! Älskade bolan under förra graviditeten men skulle helst önska att bebisen i magen fick en egen håller alla tummar och tår!

 • Malin

  Jag vill vinna för att jag tycker de är fantastiskt fina och har ett mysigt syfte. Jag jobbar som lärare och där är det liv hela dagarna. Då kan en bola lugna bebisen och den får ett ljud som känns bekant och tryggt.

 • Nikiåå

  Jag hade ingen gravidbola när jag var gravid med dottern. För en vecka sedan fick jag reda på att jag är gravid igen och skulle denna gång helt enkelt vilja ha en som snuddar magen 🙂

 • Sabrina

  Är gravid med första barnet och har haft en hemsk graviditet med hyperemesis och kräkts konstant sen vecka 5 (vecka 20 nu) och varit sjukskriven sen vi fick veta att vi ska bli tre. Börjar se ljuset i tunneln och det skulle vara så fint att ha en bola som bebisen kan lyssna på istället för mina kräkningar… tror vår kille i magen behöver det. Plus att de är så otroligt vackra. 🙂

 • Malin

  Sån skulle jag gärna vilja vinna så fina. Hade ingen till första tänkte köpa en men blev aldrig av. Är gravid med andra. Jag skulle använda den flitig 🙂

 • Anna N

  Jag skulle ge den till min kompis som precis som jag/vi kämpade länge med att bli gravid genom Ivf (provrör). Nu har de dessutom lyckats bli gravida på naturlig väg (precis som jag/vi också blev med nr2). Jag vet att man inte njuter så mycket av sin graviditet när man genomgått Ivf (ständigt extra orolig för att något ska hända). Därför tycker jag att hon ska få njuta och skämma bort sig extra mycket denna graviditet!

 • Sofia

  Musik och ljus i vår familj är viktigt, pappa är DJ och sonen älskar att sjunga. Ljud är något vi uppmuntrar. Nu skulle jag vilja vinna smycket till pyret i magen så det på ett lugnt och harmoniskt sätt kan bli introducerad för ljud.

 • Maria

  Jag skulle så gärna vilja ge den till min svärdotter som väntar mitt första barnbarn.Det känns stort och är helt fantastiskt för mig,vilken glädje och vilken lycka!

 • Evelina

  När jag tänkt mig själv som gravid så har jag alltid sett mig själv med en stor mage och en bola dinglandes mot den. Men nu när jag äntligen är gravid så är jag tyvärr arbetslös så prio ligger inte på att köpa en bola till mig, så därför håller jag tummarna att jag vinner ☺️

 • Cornelia malmberg

  Hej! Är ganska ny läsare på din blogg. Grattis till graviditeten och kommande bäbis. Jag själv har en dotter på 2 år, Aline heter hon, är gravid med nummer 2, BF maj-16 🙂 ♡ Tänkte köpa en Bola när jag va gravid första gången, blev inte av. Nu andra gången tänkte jag samma grej… men tänkte för ett tag sedan äh…. MEN. Så dök denna möjlighet upp, jag nästan skrattade lite för mig själv. Kändes nästan som ödet stor varm kram från mig

 • Emma

  Vi väntar och längtar efter vårt första barn som är beräknat till den 31 maj. Då det är första barnet och det nästan tog två år innan vi fick det efterlängtade plusset, är jag nervös och orolig att någonting ska gå fel så jag skulle vilja ge bebis någonting tryggt att lyssna på i magen och ge han/hon en rofylld tid tills det är dags att komma ut till oss! <3

 • Lina

  Åh, vill jättegärna ha en pinglande bola på magen! Ångrar att jag inte köpte en till storebror, men är nog lite för snål med tanke på allt annat som skulle inhandlas. Hade givit mig lite myskänsla att veta att den nya bebisen kan höra ett bekant ljud varje dag. Tack för en superbra blogg!

 • Fredrika

  I magen ett litet mirakel bor,
  och längtan efter dig är så stor.
  Med sitt lilla öra,
  Ljuva toner miraklet kommer få höra.
  Både i och utanför magen,
  får bolan vara med hela dagen!

 • Mia Haapaharju

  Jag är gravid med första barnet och hade väldigt gärna haft en gravidbola att bära, verkar mysigt för bebis att få höra ett rogivande ljud som han/hon sen kan känna igen på utsidan. Är i v. 19 nu så det hade vart perfekt att börja bära det snart 🙂 Blir ett fint minne att ge till barnet sen också. Jag hade blivit väldigt glad för denna vinsten, håller tummarna och hoppas på tur!

 • Mia Hedman

  Åh, jag skulle verkligen vilja ha en sådan! Nu är nummer två på gång och jag ångrar lite att jag inte skaffade mig en sådan pingla redan när jag väntade nummer ett.

 • Bea

  Jag är gravid med första barnet. Skulle vara väldigt trevligt att ha ett smycke för barnet. Dom är väldigt fina och jag tror lilla pyret skulle tycka om den.

 • Nathalie

  Skulle vilja vinna denna, inte för min egen del men, för att kunna ge den som en gåva till min syster som är gravid med första barnet och skulle kännas underbart att ge en gåva av denna typ för att känna sig stöttad av någon och för att visa att jag bryr mig och ställer upp till 100% ♡

 • Marika

  Jag skulle gärna vilja ge denna till min älskade kollega och vän, som haft lite otur med livet.
  Hon är äntligen gravid med sitt först barn som beräknas komma i oktober -16.
  Hon är den bästa arbetskamraten som finns och jag önskar att hon skulle få bära denna som ett minne från mig.
  Jag vill på detta sätt visa henne att jag alltid finns där, när hon än behöver mig!

 • emma

  Jag är gravid för andra gången. Min son är 1,5 år. Jag tycker att jag ska vinna den för att jag o min man har haft lite otur just nu. Han har förstört knät o fått operaras så kan inte göra så mkt just nu. Jag har haft en blödning men som tur är lever bebben o mår bra:). Är i v 12 nu så börjar andas ut:) min häst har varit sjuk:( jobbar o sliter så jag tycker att jag och bebben förtjänar ett fint smycke. 🙂 älskar din blogg. Tack för att du delar med dig. Mvh emma

 • Maja

  Jag skulle vilja vinna en bola och ge i present till min syster som väntar sitt andra barn. Vi började försöka att få syskon ungefär samtidigt. Min lilla tjej föddes 1/2 och hon har bf i september. Jag blev jätteglad och storgrät när hon berättade att hon var gravid. Hon berättade att hon hade velat ha en bola förra graviditeten, jag fick en av henne när jag väntade första barnet. Jag skulle därför gärna ge henne en nu <3

 • Magda

  Ända sedan jag såg att du hade en gravidbola när du var gravid med Lucas har jag vetat att jag vill ha en sån när jag själv blir gravid. Nu har jag blivit gravid och skulle bli jätteglad om jag fick vinna en sådan! Jag skulle vilja ha den för att det är ett vackert smycke samtidigt att jag tror det kommer att ge mycket för barnet både i magen och utanför magen. Tack för allt du delar med dig av i din blogg, det hjälper en förstföderska som mig!

 • Rosis

  Vilken fin ”mammapresent” att till sig själv här få.
  Pingla vackert och rogivande för både mig och barnet då.
  Vill ju smycka mig fint runt halsen.
  Barnet och jag kan sedan svänga ihop till valsen:-).

 • Karolina

  Skulle va fantastiskt mysigt med en bola. Min första graviditet var tuff med foglossning och det glömdes bort att skaffa en bola i allt annat som hände. Förra graviditeten avslutades plötsligt i vecka 7 och sen började kampen om att orka försöka igen och det tog sig efter ett par månader . Nästa vecka gör vi kub och jag håller tummar och tår för att allt ser ut som det ska. Det måste det bara göra. En bola vore pricken över iet

 • Carla

  Jag skulle vilja vinna för att få pryda min ”lilla” mage med ett vackert smycke, att det dessutom kan få bebis lugn gör ju det hela lite extra mysigt

 • Emmeline

  Jag väntar nu nummer två och så gör även min brors tjej med 4 dagar emellan. Hon har redan fått tummen ur och skaffat sig en men jag är alltid lika långsam så nu håller jag tummarna för att vinna en 🙂

 • Johanna, Växjö

  Jag har aldrig tänkt på det där med ett gravidsmycke förräns jag fick syn på denna från din insta Emma. Der var den fräckaste gravidsmycket jag har sett. De andra jag har fått syn på i butiker har inte lockat mig. Men denna var verkligen något särskilt. Väntar vårt första barn till slutet av sommaren och de hade varit mysigt att få bära ett sådant smycke i min stora mage i fräcka sommarklänningarna. Tack för alla tips du ger Emma. Förebild för en annan som ser emot att få bli en mor en dag. Med kärlek Johanna

 • Nadja

  Jag vill vinna för att jag verkligen vill ha en bola till min gravida mage. Det är så himla vackert, leta efter en i början av graviditeten men kom av mig, men inne på Silvermama verkar det finnas fina, så om jag inte vinner vill jag tacka för tipset!

 • Zandra

  Har länge tittat på en men sen var den slut just när jag skulle beställa sen har veckorna bara susat förbi . Men längtan finns kvar . hade så gärna velat ha denna ❤️

 • Malin

  Ååh de hade varit så roligt att få ha en egen gravidbola. .. har lånat en från min storasyster men måste ju tyvärr lämna tillbaka den skulle vara kul med egen som bebis kan få när bebis blivit stor♡ sen hade varit kul att vinna denna fina efter denna jobbiga dag som varit (varit sjukskriven sedan 14 dec) pga en bäcken skada ja har och idag får ja kämpa med att bara orka gå på toa för benen vill inte gå åt samma håll som mig:(

 • Sara K

  Hade varit jättemysigt att ha en pingla till min lillskrutt i magen som han kan känna igen efteråt och lugnas av. Och de är ju dessutom kanonfina! 🙂

 • Stephanie

  Jag och min fästman väntar äntligen vårt första barn efter 2 missfall under förra året. Vi har varit ett par i snart 5 år och vi är 27 år gamla. Jag har mått väldigt dåligt under denna graviditet, gått ner väldigt mycket i vikt och varit sjukskriven från mitt arbete, men jag kan tycka att det är väl värt det. Vill hemskt gärna ha ett bola-halsband. Fick ett av min pappa och hans fru första gången jag blev gravid, men det har tyvärr försvunnit nu älskar tanken på att det lugnar bebisen

 • Emelie

  Så härlig tävling! Jag önskar vinna åt en som precis gått ut att hon väntar barn! Efter att genomgått flera saker som ingen ska få behöva göra skulle jag vilja överraska å ge denna gåva vidare till henne ❤

 • Minella

  Har alltid önskat mig en i present men ingen verkar vilja köpa den . Visst skulle kunns köps en men vill att det ska va speciell grej ☺ jag önskar att jag vinner den. Kram

 • Maria

  Jag skulle vilja vinna detta halsband för att det skulle vara en perfekt present till mig själv efter en hittills mycket tuff graviditet.
  Hoppas på tur nu..

 • Jacqueline

  Jag skulle så gärna vilja vinna då jag är gravid med vårt första barn i vecka 21. Jag har spanat på en gravidbola och det vore fantastiskt att få vinna en. Jag är student och jobbar extra så om det finns något som kan ge ett lugn till min lilla bebis bland alla olika ljud runt omkring mig och även fortsätta att lugna när han väl kommit ut vore det underbart! Det vore även en fin present efter många tunga veckor av illamående. 🙂

 • Elin Hansson

  Jag hoppas få ge den till min gravida syster. De väntar sitt första lilla mirakel och jag är MINST lika förväntasfull som dem! Hoppas få ge gravidbolan till den blivande supermamman och världens bästa syster!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.