Tredje graviditeten

Utflyktsdag med hela familjen

Idag blir det utflyktsdag för hela familjen! Det blir en dag på Universeum  med alla fiskar och djur! Det ska bli så mysigt att vara iväg hela familjen igen. Det känns som det blir allt mer sällan ju längre gången jag är. Jag är ju så ofantligt trött. Imorse så sa Jair faktiskt att han tyckte det var bäst att jag stannade hemma och vilade, men nej, jag ska med på den här utflyktsdagen om det så blir min sista! Det är tungt med graviditeten även om jag inte har jättemycket komplikationer. Men jag har ju foglossning, förvärkar och nu lite svullna fötter också (märkte jag imorse). Det hade varit såååå skönt att stanna hemma, men jag vill ju inte missa alla roliga helgutflykter så idag bestämde jag mig för att jag skulle med!

  

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.