Magen,  Tredje graviditeten

Magen vecka 26 – bebis nr 2

Idag avslutar jag och bebis i magen vecka 26. Imorgon går vi in i vecka 27! Jag upptäckte precis i min app att jag har missat den stora dagen (igår) då vi gick ner på tvåsiffrigt! Nu är det alltså bara 98 dagar kvar tills bebis kommer!!! Jag kan knappt förstå det själv. Nu måste vi börja boa på riktigt! 

Jair har skärpt till sig lite och börjat uppmärksamma graviditeten och bebis i magen (äntligen!) och igår så viskade han gonatt till ”bebisão” i magen. Det är portugisiska för ”stor bebis” men jag rättade Jair och sa ”bebizinho” istället som betyder ”liten bebis”. Haha! Det låter gulligare och stämmer ju bättre haha!!!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.