Ingen bebis har tittat ut än

Ingen bebis har tittat ut än och inga mera värkar. Men en till stoooor del till av slemmisen gick inatt, den största hittills. Undra hur mycket slemmis det finns egentligen? Det var en följare på instagram som skrev att det var på riktigt för henne när det kom blod i slemmisen och så var det ju för mig med Lucas. Då gick slemmisen i badet och den hade en blodstrimma i sig, fast den var inte alls lika stor som dom slemmisar som har gått nu. Så nu inväntar jag ivrigt en slemmis med blod i 🙂

Jag känner fortfarande att bebis gärna får stanna till BF, men jag måste erkänna att jag har blivit galet ivrig av allt som har hänt det senaste dygnet! Det känns plötsligt som att det är på riktigt och jag är superexalterad! Dessutom är det min brors födelsedag idag! Tänk om jag skulle pricka hans födelsedag eller missa hans födelsedag med en dag som jag gjorde med pappas födelsedag när Lucas skulle komma.

Igår blev det inte mycket vila efter att jag kom hem. Jag var ju så bombsäker på att bebis skulle komma på natten eller idag under dagen och då kunde jag inte riskera att bebis säng inte var bäddad 😛 Så det ordnade jag med och slängde in en sista maskintvätt. Men jag gick och la mig 20.30 och sov till 7.30 så utvilad är jag i alla fall 🙂 Idag ska jag ta det lugnt, titta på 30 grader i februari, blogga, plocka in tvätten och duscha. I eftermiddag är det drop-in för föräldrarna på dagis. Föräldrarna får då komma och umgås och se sina barns alster på dagis så det tänkte jag att jag skulle försöka gå på 🙂

 
Sängen kommer stå intill min säng sen, men just nu står den i hörnet och väntar ❤️

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här