Bara 9 dagar kvar

Tack alla som hejar på bebis och mig! Vi är inte inne på sjukhuset. Inget mer har hänt och det verkar till och med ha avtagit. Jag har känt svaga värkar framför allt i svanken hela dagen, men det var hundra gånger tydligare imorse under ögonfransförlängningen. Det känns lite märkligt att det inte har hänt något mer än, men samtidigt är jag tacksam för jag vill helst inte att bebis kommer idag eller inatt. Jag hann bara vila på soffan en kort stund förut, sen fick jag massa halsbränna och kunde inte sova. Och nu på kvällen har jag varit ute på ett ärende så nu är jag supertrött! Imorgon, på torsdag och på fredag så har jag däremot inget alls planerat! Bara vila!!

Förut var jag typ helt säker på att det skulle bli bebis inatt eller imorgon (min bror fyller dessutom år imorgon), men nu tror jag inte det längre. Det känns som det borde ha hänt något mer under dagen då eller så borde värkarna ökat lite mer i intensitet. Jag ska gå och lägga mig redan nu för säkerhets skull. Jag är ju redan så trött så det är lika bra att gå och sova lite om det nu skulle dra igång 🙂

Nu är vi nere på ensiffrigt – bara 9 dagar kvar!

  

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Nikiåå

  Min svägerska gick med förvärkar i två veckor typ med första. Blev tyvärr igångsatt (gick över tiden) med båda :/

  Svara
 2. Erika

  Jag födde mitt första barn nu den 31/3 på BF!!! Jag hade förvärkar lite till och från i en vecka. Två dagar innan förlossningen ökade de i intensitet och jag kunde inte sova dessa nätter. Natten till i torsdags drog det igång med besked och vi åkte in till förlossningen kl 10. Jag var öppen 4 cm. Kl 15.43 kom vår son och vi mår alla bra. Det jag hade önskat var lite mer sömn innan förlossningen för nu har jag knappt sovit på en vecka, men jag är alldeles överlycklig ändå! Hoppas att du hinner få lite vila innan det är dax för dig, lycka till!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åhh grattis fina du!! ❤ Skönt att alla mår bra! Stackarn att du knappt har sovit! Och första natten har man ju ofta så högt adrenalinpåslag att man ändå inte kan sova… typiskt!

   Svara
 3. pannan

  Min slempropp gick en dryg vecka före förlossningen men jag trodde det var på riktigt när den gick. Regelbundna värkar och det höll på länge, cirka 12 timmar. men bebis var inte klar än. Bara slemproppen var redo att släppa taget, haha. Svårt det där, att veta när det är på riktigt.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här