Torra kliande läppar

Ja, ni vet ju redan att det inte var nåt munsår… puh! Men min läppar är fortfarande så himla torra och så fort jag rör dom så kliar dom som in i bänken mycket! Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till ibland 🙁 Jag köpte Decubal basic och det tycker jag i alla fall har varit bättre än Locobase Repair, men det har inte blivit något bättre på en hel vecka nu. Jag är ganska säker på att detta är gravidrelaterat så det blir väl bättre om en månad, men en månad känns ändå jobbigt, det borde finnas något jag kan göra nu innan… eller?

Anledningen till att jag tror att det är gravidrelaterat är att min hud producerar mindre talg så jag får inga finnar och mitt hår blir mindre fett så det är nog av samma anledning som läpparna har blivit så här torra. Någon som har nåt tips på nån mirakelkräm mot torra kliande läppar?

decubal-lips-och-dry-spots-balm-30-ml-0

Relaterade Inlägg

19 Kommentarer

 1. Liselotte

  Just med klådan vet jag inte, men tänker att om det är relaterat till att läpparna är torra så kan det funka med en bra och fet kräm. Mina tips är: Vaselin, Nivea (den stora runda blå asken, som man kan ha på läpparna när man åker skidor), eller min favvo Rosebud Salve.

  Svara
 2. Mikaela

  Vaselin tycker jag är ett mirakelmedel mot torra läppar. Själv använder jag det jämt när jag blir förkyld o får sköra läppar.

  Svara
 3. Hanna

  Decubal (den på bilden) tycker jag är överlägset bäst av de jag provat (vilket är många!) Smörj flera ggr per dag i några dagar så blir det förhoppningsvis snart bättre.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack! Ja, den är bra och den lindrar, det var värre förut. Men nu har jag liksom smörjt med den i en vecka och det har inte blivit bättre och bättre som jag hoppades på. Jag smörjer HELA tiden. Jag kan inte gå nånstans utan den för så fort det börjar bli torrt måste jag smörja lite till….. :-/

   Svara
 4. Martina

  Åh, något utan vatten i! Jag kan bara använda försvarets hudsalva (bäst till allt som är torrt!), använder jag något annat för läpparna som det är minsta vatten i så spårar det ur totalt. Finns säkert annat som inte är med vatten i, så det är väl det tipset jag kan ge 🙂

  Svara
 5. -Jenny-

  Här ska du få det bästa tipset ever på något du kanske redan har hemma? Purelan bröstvårtssalva! När jag har riktigt torra läppar eller någon torrspricka i huden smörjer jag in med purelan innan jag lägger mig. Den är jättefet och jättebra. Den är dock lite kladdig så jag använder inte den på läpparna på dagen. Men den är BÄST!

  (Kan din nya blogg förresten komma ihåg ens uppgifter när man kommenterar så att man slipper fylla i varje gång?)

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här