Dagens outfit

Idag är jag hostig, snuvig och extremt trött. Jag har bara sovit 4 timmar inatt, dels för att jag inte kan komma till ro  och dels pga min kära (läs: jävla) sambo. Ja, jag är ordentligt förbannad på honom! Men skit i det nu! Nu ska jag visa dagens outfit (jag ska alltså jobba idag 🙂 ). 

  

Här är jag idag 🙂 Idag har jag poncho från Cubus (funkar super till amning sen också), tubkjol från Gina, gravidbola från Silvermama och ett skräp i midjan 🙂 Jag vet att man inte “ska” ha skärp i midjan på såna här kläder men jag vill ju att magen ska synas haha! Jag har skärpet så att det bara sitter åt på tygstycket fram så att ponchon får hänga fritt där bak 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här