Tredje graviditeten

Jag mår illa!

Hej på er!

Nu mår jag ordentligt illa. Inte så att jag kräks, men som att jag är ordentligt bakfull och inte vill äta något eller göra nånting. Vi har varit vid kusten idag och igår, men nu är vi på väg hem. När vi kommer hem ska jag slänga mig på soffan och försöka slappna av lite och hoppas på det bästa med illamåendet.

Jag kan knappt tänka ut nånting alls som passar att äta och det smakar jättemycket vitlök i min mun trots att jag inte ens ätit vitlök. Imorgon ska vi äta kräftor, det är jag i alla fall sugen på. Och med lite tur kanske det blir en kantarellmacka ikväll, jag ska svänga förbi Coop och se om det finns kantareller 🙂 Hoppas illamåendet känns bättre då 🙂

Det positiva är att symptomen är så tydliga och det måste väl ändå betyda att det är en bebis i magen som lever och växer. Hoppas hoppas! Jag är såklart orolig, vem är inte det?!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.