Saknar magen

Det var inte mer än 6 dagar sen jag födde Isadora men redan nu så saknar jag graviditeten lite. Jag blir liksom smått avundsjuk på dom som fortfarande är gravida, men samtidigt så är jag så lycklig över min lilla Isadora ❤️ Egentligen så skulle jag inte vilja vara gravid direkt nu igen. Jag blev liksom färdig med den här graviditeten och varje kväll så blir jag lite extra lycklig när jag inser att jag kan äta vad jag vill innan jag går och lägger mig utan att få halsbränna. Nu ska jag bara njuta av att vara tvåbarnsmamma och att få vara hemma med Isadora och Lucas i 1,5 år 🙂 Sen, efter det, när vi är redo så blir det en ny bebisverksta, men först tänkte jag hinna jobba lite 🙂

Jag har satt ihop en liten video på min gravidmage. Visste det fantastiskt hur kroppen kan baka en liten bebis inuti magen!

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Nikiåå

  Jag vet att du säkert skrivit om detta tidigare men jag tycker det är så komplicerat. Är du hemma 1,5 år och sedan börjar isadora förskolan eller kommer jair vara hemma något? Hur många dagar tar du ut i veckan?

  Svara
 2. -Jenny-

  Jag vet att du skrivit tidigare att du funderat pm Lucas ska gå på förskolan 15timmar/vecka eller vara hemma hela tiden, men att du var rädd att mista platsen. Hur gör ni nu när Isadora är här?
  (Vi hade J hemma de första 10 dagarna för att han också skulle få vänja sig vid den nya lilla plutten. Sedan har han gått på förskolan sina timmar för att inte tappa gemenskapen och få leka lite och inte bara vara hemma. Men om det gått magsjuka eller om han varit hängig har han fått vara hemma. Och så har han fått vara hemma lite strödagar här och där.)

  Svara
 3. Johanna

  Så fint att göra en sån video!
  Jag kan tänka mig att man saknar att vara gravid. Jag kommer inte sakna att gå långsamt eller att ha halsbränna eller att vara öm i revbenen, men den där magen… Men jag misstänker att livet ändå blir lite coolare med en bebis. 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här