Tiden efter förlossningen

Dagens status

Idag har jag haft lite mer ont i underlivet. Jag vet inte om det beror på gynundersökningen innan idag eller om kroppens naturliga bedövning som håller på att släppa. Jag tyckte också att det högg till i mitt enda utvändiga stygn förut när jag vände mig. Jag är lite orolig att stygnet har gått upp och vågar inte se efter. Egentligen spelar det väl ingen roll, för även om stygnet har gått upp så får jag väl inget nytt stygn eller?

Jag känner mig ivrig på att komma ut och göra roliga saker, gå med barnvagnen, träffa folk m.m. Men det är nog bäst att ta det lite lugnt ett par dagar och inte planera mer än vad jag redan har gjort hehe 🙂 Imorgon ska vi på nyföddfotografering hos Moments by Louise. På torsdag ska jag lämna in bilen och på fredag får vi hembesök av BVC.

One Comment

  • zarah

    Jag fick också mer ont efter några dagar och kände att det drog där dom sytt när jag tex satte mig ner. För mig var det nog att kroppens eget smärtstillande tog slut som du skriver om. Det började gå över sen efter ytterligare ett par dagar men har en tygndkänsla kvar när jag gått mycket eller sitter på toa.
    Åh så mysigt med nyföddsfotografering! ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.