Viktigast till det nya året – familjens planering!

Jag skrev förra veckan att jag hade beställ en ny almanacka till mig. Den underlättar otroligt mycket, men det allra viktigaste planeringsverktyget för den här familjen är väggalmanackan vi har. Jag överlever utan en egen almanacka. Det är bara lite bökigt för jag måste hem och kolla väggalmanackan innan jag vet om jag kan boka nåt eller inte. Jag hade aldrig fixat att hålla koll på alla datum och inplanerade saker för vår familj om vi inte hade haft den! Till och med Jair som alltid haft alla (läs: dom enstaka) datumen i huvudet, skriver numera i väggalmanackan!  

Precis som min lilla almanacka så har jag gjort vår väggalmanacka i samarbete med PersonligAlmanacka.se Dom har riktigt schyssta priser, den här väggalmanackan kostar bara 285 kr (inkl. frakt!) och då trycker dom med dina egna personliga bilder om du vill det!

I väggalmanackan kan man ha upp till 8 kolumner. Vi är snart 4 i vår familj, så vi har en kolumn var, alltså till och med bebis har fått sin egen kolumn redan! <3 Jag har valt ut dom färskaste bilderna på oss, så det är en bild på Jair som Makalösa Minnen har tagit, en bild på mig som FotoLiselotte har tagit, en bild på Lucas som jag har tagit och slutligen en bild på bebis som barnmorskan på KUB-undersökningen har tagit haha!! 😀  

Till väggalmanackan kan man också välja till olika moduler för det tomma fältet under spalterna. Jag nöjde mig med bara en modul som fick bli “veckans-att-göra”, resten av utrymmet använder jag ofta till kladd när jag är i telefon och behöver skriva upp en adress eller ett telefonnummer.

I väggalmanackan har jag också lagt till förtryckta födelsedagar och här la jag till och med till bebis BF-dag!! Hihi!! <3  

Ser ni bebis BF-dag 🙂 Jag har till och med fyllt i vad jag ska göra den veckan “Föda barn” hihi! Och veckan innan det ska jag bara göra sån förberedning som kommer att underlätta när bebis väl är här. Förra gången städade jag ju köksskåp, men lagade inga matlådor. Nu ska jag fylla hela frysen och kylskåpet med mat!! 😀

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Sandra

    Fin! Jag överlever inte heller utan kalender för alla i familjen. Jag kör på en ruta för varje medlem som du plus en för övrigt. Jag har även kalender för jobbet och privat i mobilen för komma ihåg annars är omöjligt. 😉

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här