Okategoriserade

2016 mammorna har börjat föda!

Nu börjar 2016-mammorna i dom stora gravidgrupperna som jag är med i, födda sina bebisar! För mig känns det fortfarande som 2016 och bebis är lååååångt borta, men för dom som har BF i januari har det alltså börjat hända redan nu. Det får mig att faktiskt känna att det inte är så himla långt kvar längre. Jag är snart halvvägs så än är det inte dags, men i februari vill jag nog gärna ha allt förberett för bebisens ankomst. Alla stora saker är redan klara men lite småpill och lite inköp måste fixas, framför allt saker till mig för tiden EFTER förlossningen! Och så ska BB-väskan packas?

När har ni BF och när tycker ni att man ska packa BB-väska och förbereda klart inför bebis ankomst?

  

Så här såg det ut när jag väntade Lucas 🙂 oj oj, vad mycket onödigt jag hade packat! Jag ska berätta om det i ett annat inlägg 🙂

6 Comments

  • Mikaela

    Jag kommer börja packa bb-väskan i vecka 28 (iaf det mesta av den) så att det bara är lite små sista minuten prylar som ska med. Sist åkte vi in till förlossningen i vecka 30 (dock stoppades förlossningen då) så jag vill ha den packad om det skulle komma igång i förtid. Det är lite hemskt att inte ha några grejer med sig.

  • Solin

    BF 28 april. När jag väntade min första trodde jag att jag skulle ha allt klar flera veckor i förväg. Att jag skulle gå bananas och handla massor. Men det blev precis tvärt om. Jag handlade så lite som möjligt och sambon fick tjata att jag skulle packa väskan. Jag önskar jag snöar in lite mer denna gång och går all in

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.