Tanten är på besök igen!

Nu kommer mensen igen! Och nu har jag mensvärk också! Jag har dessutom gått upp 2 kilo bara för mensen! Så här mycket skillnad blev det aldrig på vågen när jag använde p-piller under mensen. Jag förstår först nu varför det är så mycket prat om att kvinnor samlar på sig vätska när de ska ha mens!

Just nu vill jag bara att tiden ska gå fort så att vi kan börja försöka göra bebis på riktigt! Så frustrerande att ha mens nu igen… Jag har gått med i en BIM-tråd (BIM= Beräknad Icke Mens) på minbebis.se, det är jättekul att läsa om andra som är lika ivrig som jag! Men tiden känns också som att den går långsammare när jag är där och läser hela tiden!

minbebis-logo-rgb

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här