Test av bbhugme gravid- och amningskudde

Jag har fått möjligheten att testa en ny mamma-baby-produkt på svenska marknaden. Det är ett norskt företag, bbhugme, som har utvecklat en ny gravid- och amningskudde som är så mycket mer än bara en vanlig kudde. Jag kan ärligt talat säga att jag aldrig har blivit så imponerad över en kudde i hela mitt liv. Och jag lovar er på heder och samvete att det här är helt ärliga ord och inget jag skriver för att inlägget är sponsrat!   

 

När jag fick det här samarbetet så hade jag förväntat mig mer eller mindre en vanlig kudde, fast avlång och som liknar en korv. Mina förväntningar var att den skulle avlasta mitt bäcken som jag har haft problem med sen Lucas föddes. Inga allvarliga problem, men lite jobbigt ändå. Jag fick min foglossning efter att Lucas föddes, istället för under graviditeten och det gick aldrig riktigt över, så jag kan inte sova utan en kudde mellan knäna för då får jag ont i höften.

I torsdags fick jag hem min bbhugme och den är allt annat än en vanlig kudde! Den innehåller små små prasselfria kulor som gör att kudden formar sig efter belastning. Jag vill egentligen jämföra med tempur för det vet nog alla vad det är, ett material som formar sig efter kroppens belastning för att man alltid ska sova så ergonomiskt och bekvämt som möjligt. Nu har vi inte en tempursäng, men jag har provat en tempurkudde en gång, fy farao vad hård den va! Jag vågar nog lova att den här kudden är bättre en tempur! 

  

Kudden är så pass lång att jag kan använda den mellan knäna för höftens belastning, till magen (som inte är så stor än) och till huvudet! Jag älskar att ha huvudet på kudden! Jag får alltid ont i tinningarna när jag sover på hårda kuddar (typ som tempur), men bbhugme formar sig efter belastningen utan att bli hård.  

  

Det är inte bara jag som älskar bbhugme-kudden här hemma. Lucas ropar alltid ”lila” (kudden är lavendel-lila) så fort han ser mig med den och då är det svårt att övertala honom om att det är mammas kudde. Lucas ska nämligen krama den eller göra en cirkel och sittligga i den. Första natten fick jag dela på kudden med Lucas. Jag hade ena änden mellan knäna och Lucas kramade andra änden.   

Eftersom vi samsover så blir ju kudden också ett bra skydd mellan mig och Lucas om han mot förmodan skulle råka sparka mig i magen. Jair är också väldigt förtjust i kudden, men han låter mig i alla fall ha den när jag vill 🙂 Häromdagen låg bbhugme på soffan och Jair satte sig tillrätta med kudden som stöd bakom ryggen och utbrast förvånat: ”Fy fan, vad skön den här kudden är!”   

 

bbhugme kostar 1399 kr och finns att köpa på Babyshop.se Vid en första anblick kanske 1399 kr låter mycket för en kudde, men bbhugme är ju otroligt användbar! Kudden är utformad för att den ska användas under graviditet, vid amning och även som babynest! Det är alltså 3 produkter i en!! Och tänker man så, så räknar man faktiskt in pengarna ganska snabbt! Jag menar, skulle man köpa en gravidkudde 800 kr + amningskudde 500 kr + babynest 500 kr = minst 1800 kr och då skulle man verkligen inte få produkter av den här kvaliteten!

Jag har ingen bebis att amma med än och jag kan inte visa er babynest-funktionen än heller så därför har jag lånat två av bbhugme’s produktbilder 🙂

20151122-194339-71019401.jpg

20151122-194340-71020871.jpg

På bbhugmes hemsida står det att 9 av 10 mammor älskar bbhugme. Jag är förvånad att det inte är 10 av 10 mammor som älskar bbhugme! Jag är i alla fall helt förälskad!

Psssst! Håll utkik på på bloggen! Det kommer nämligen upp en tävling med denna underbara kudde 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Tävla om en bbhugme gravid- och amningskudde!

    […] Nu har jag haft min bbhugme graviditetskudde ett tag och den är verkligen min bästa kompis i sängen! Min foglossning har blivit lite värre, men det varierar beroende på vad jag har gjort under dagen. Ibland när Jair hjälper mig av med skorna så känns det som benen ska lossna med ett ”plopp” typ som en barbiedocka! Jag känner av foglossningen ibland när jag ska vända mig på natten, men annars så avlastar bbhugme väldigt bra! Ibland, när jag är lite extra trött så har jag sovit i Lucas rum med en vanlig kudde istället och det är inte alls lika bra, det känns verkligen i höfterna och det är svårt att känna sig helt avslappnad när det gör ont nånstans. Läs gärna min recension här: Test av bbhugme gravid- och amningskudde […]

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här