Victor svarar på era frågor: hur träffades jag och Emma?

Utöver att ni läsare varit nyfikna på vem den där Victor egentligen är så har ni, med all rätt, också undrat hur det faktiskt gick till när Emma och jag träffades och vad det var jag föll för. Därför tänkte jag nu dela med mig av ett andra inlägg med svar på de frågor ni ställde för ett tag sedan.

Hur träffades jag och Emma?

Emma och jag lyckades, som tur är, hitta varandra i höstacken på Tinder och efter att vi inte kunnat slita oss från att skriva till varandra dag och natt gick vi på vår första date efter några dagar. Efter det sågs vi på date så ofta vi bara kunde med tanke på att Emma har barnen på heltid, och insåg snabbt att vi inte heller kunde slita oss från varandra i verkligheten. Sedan dess har jag fått äran att njuta av hennes sällskap varje dag, och jag älskar både henne och vårt liv tillsammans mer och mer för varje dag som går.

Vad föll jag för hos Emma?

Det som träffade mig rakt i hjärtat ? från allra första början var Emmas utstrålning och energi som är något helt unikt, och som bokstavligt talat tar mig på sängen varje dag. Något annat som fascinerar mig med Emma är hur stark hon är som person och vilken fantastiskt fin medmänniska hon är, som både i vått och torrt står upp för det hon tror på, lever efter sunda värderingar och principer, och inte minst med en självständighet och kämpaglöd som saknar motstycke. Jag brukar också påminna henne om att hon är världens bästa mamma, och jag skall inte sticka under stol med att hon är vackraste personen jag vet. Det finns helt enkelt ingen som är mer lyckligt lottad än mig, och jag är oerhört stolt över att få vara den som står vid hennes sida och får dela livet med henne.

Relaterade Inlägg

11 Kommentarer

  1. Lin

    Jag måste hålla med! Du verkar som en fantastisk människa. Som du slitit som ensamstående. Och hur moget och fint du du driver bloggen även om många läsare varit ifrågasättande och ibland otrevliga.

    Svara
  2. Emma - På Smällen!

    Åhh älskling <3 Jag blev så rörd av att läsa det du skrivit om mig! Det är jag som är lyckligt lottad som har hittat dig <3 Du överträffar till och med mina drömmars drömman, du är verkligen den finaste människan jag nånsin har träffat!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här