Hjälp! Någon som varit med om liknande?

Jag fick precis mail från resebolaget att dom har ändrat vår flygtid hem från Cypern till klockan 02.30 istället för klockan 01.00. Jag känner mig inte alls nöjd med det… Jag har inga problem med att vi flyger mitt på natten, det tror jag bara är bra, särskilt efter en dag med lek och bus i poolen. Men jag vet i sjutton hur det kommer gå att distrahera barnen till klockan 02.30 på en liten flygplats på Cypern… Det mesta kommer förmodligen vara stängt den tiden…

Jag har redan betalt extra för att få behålla rummet, men det är bara till klockan 18.00. Jag funderar på om det finns något mer jag kan göra eller något mer resebolaget kan göra för att underlätta för oss? Är det någon som varit med om en liknande situation?

Relaterade Inlägg

18 Kommentarer

 1. Lena

  Jag kom precis hem från Cypern och vi flög från Larnaca.
  Det var en stor flygplats med flera ställen som hade airhocky och andra aktiviteter för barn.

  Svara
 2. Emelie

  Är det en paketresa du köpt så gäller paketreselagen. Jag är inte helt hundra men tror att arrangören får göra ändringar som inte är betydande. (Det ska då också framgå i avtalet att ändringar får göras.) Är de betydande har konsumenten rätt att häva avtalet. Men googla paketreselagen så hittar du info där.

  Svara
 3. C

  Japp, fått ändring av vår resa men vi fick flyttat från 12.00 till 24.00!! Reser med 3 barn så detta ska bli spännande? de har ändrat alla avgångar hela sommaren så jag gissar att de fick ny slot-tid eller liknande..

  Svara
 4. Maria

  Vi ska också åka till Cypern och jag tror nog vi bor på samma hotell som er ?
  Vi fick också tiden ändrad till 02.30, så värdelöst!

  Svara
 5. Skolkurator

  Japp! Vi hade bokat tidigt på morgonen, men blev flyttade till sent på natten. Vi ändrade datum och fick de tider vi ville ha istället.

  Svara
 6. Mimmi

  Förstår, va jobbigt! Vi fick också bytt avgångstid nyligen men våra barn är 4 och 1 så vi hade faktiskt vagnar. Har du med dig en till Isadora så kanske hon kan sova i den? Alt låna en på flygplatsen.

  Hur ofta är barnen hos sin pappa? Bor han kvar i Gbg?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hmm, det verkar som många fått byta flygtider nu. Ja, jag tänkte ta med barnvagnen till Isadora så att hon kan sova i den.

   Ja, han bor kvar i Göteborg. Han träffar dom ett par gånger i veckan och just inatt ska dom faktiskt sova där 🙂

   Svara
 7. Fröken M

  Det verkar vara mer regel än undantag just nu !När vi åkte till london för några veckor sedan fick vi flygtiderna ändrade både dit och hem. Samma när vi ska till turkiet i sommar, men där har de andrat utresedagen ett helt dygn !
  Dvs vårt flyg går 10 juli i stället för 11j juli som vi bokade och hem får vi resa sent på kvällen istället för runt lunch som det från början var tänkt.
  Valet – att boka av resan/häva köpet. Vill man inte det så är det bara att gilla läget typ !

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Oj!! Jag förstod det först som att ni fick resa ut en dag tidigare, men det var tvärtom, vilken tur! Tänk om ni förlorat en dag på resan, det hade varit värre. fast nu kanske ni fick problem med ledighet istället?

   Svara
 8. El

  Är nyfiken på om du tappat läsare/kommentarer sen några månader tillbaka, bloggen känns väldigt “död”
  Sen förväntar jag mig inte uppdateringar varje timme men den har verkligen dött ut 🙁

  Svara
 9. Therese

  Hej!
  Kul att resa.. ?
  Vi fyller både 30 och 40 år i år, jag och min sambo. Så då funderar vi igen på att resa, såklart med barnen.
  Vi funderar på Kroatien eller Cypern, vart/vilket hotell ska ni till?
  ?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Men åh! Då ska ni såklart resa för att fira det 🙂 Jag tittade både på Cypern och Kroatien men valde Cypern eftersom det är mer solsäkert den tiden vi åker. Vi ska till TUI Family Atlantica Aeneas 🙂 Jag kan rekommendera dig att leta efter andra resenärer som varit på samma hotell via instagram, det gör alltid jag 🙂 Då får man ärligast svar också på vad som var bra och dåligt 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här