Frågor & Svar

Frågor om Axkids babyskydd

Jag har fått en del frågor på Isadoras babyskydd som jag tänkte svara på i det här inlägget 🙂

Jag tycker många baby skydd gör att bebisen verkligen hamnar i liggposition, jag vill ha mer sittande då det brukar blir lite svårare att ha bebisen i bilen när de inte vill ligga ner så mkt längre. Jag tycker isadora ser ut att sitta rätt bra på sista bilden. Hur är denna stol angående de tycker du? Jag har själv haft en BeSafe som har varit väldigt ”sittande” men dock är den super tung att bära! Om jag får fler barn vill jag ha en annan!

Svar: Axkids babyskydd lutar ca 34 grader, men det beror också mycket på hur babyskyddet och basen sitter i sätet. Har man väldigt skålade säten så sitter barnet mer upp och vice versa. Man kan använda Axkids kil eller på något annat sätt pallra upp basen för att få mer lutande läge (liggläge) om man vill det. Personligen så tycker jag att Isadora har suttit väldigt bra och inte lutat för mycket. Uppdatering! Axkids babyskydd är ett av dom lättaste på marknaden.


Har den vært med i noen sikkerhetstester eller forbrukertester så man kan sammenligne resultatene med andre babyskydd?

Svar: Ja babyskyddet är godkänt enligt ECE R44/04 och även blivit utnämnd till ”Bästa budgetval” av Bäst-i-test.se

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.