Frågor om Axkids babyskydd

Jag har fått en del frågor på Isadoras babyskydd som jag tänkte svara på i det här inlägget 🙂

Jag tycker många baby skydd gör att bebisen verkligen hamnar i liggposition, jag vill ha mer sittande då det brukar blir lite svårare att ha bebisen i bilen när de inte vill ligga ner så mkt längre. Jag tycker isadora ser ut att sitta rätt bra på sista bilden. Hur är denna stol angående de tycker du? Jag har själv haft en BeSafe som har varit väldigt ”sittande” men dock är den super tung att bära! Om jag får fler barn vill jag ha en annan!

Svar: Axkids babyskydd lutar ca 34 grader, men det beror också mycket på hur babyskyddet och basen sitter i sätet. Har man väldigt skålade säten så sitter barnet mer upp och vice versa. Man kan använda Axkids kil eller på något annat sätt pallra upp basen för att få mer lutande läge (liggläge) om man vill det. Personligen så tycker jag att Isadora har suttit väldigt bra och inte lutat för mycket. Uppdatering! Axkids babyskydd är ett av dom lättaste på marknaden.


Har den vært med i noen sikkerhetstester eller forbrukertester så man kan sammenligne resultatene med andre babyskydd?

Svar: Ja babyskyddet är godkänt enligt ECE R44/04 och även blivit utnämnd till ”Bästa budgetval” av Bäst-i-test.se

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Malin

  Jag har en fråga om babyskyddet som jag hoppas du kan svara på 😀

  Ska ha barn i början på maj och har köpt det här babyskyddet. Dock tkr jag selen verkar sitta lite löst när den är i lägsta hålet när jag dragit åt selen ?
  Nu är det mitt första barn, så har lite dålig koll på hur små/stora de faktiskt är som små. Men är ju lite orolig att selen ska sitta helt löst liksom när hon är nyfödd. Ska det vara så? Trodde det skulle gå att dra åt bältet helt och hållet när det inte sitter ett barn där. Hoppas du förstår hur jag menar 🙂

  Svara
 2. Elin

  Såg att de va min fråga överst! Telefonen måste ha ändrat ordet själv, det ska stå besafe inte betande ? Tack för svar!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här