Okategoriserade

Vad är det för fel på Isadora?

Vad är det för fel på Isadora? Idag har hon varit väldigt svår hela dagen. Det verkar som hon varit trött, men ändå har hon bara sovit korta stunder. Jag vet inte riktigt vad det är med henne för hon verkar ju inte vara sjuk eller så, men hon är absolut inte som vanligt. Hon har varit gnällig och grinig hela dagen och bara kastat all mat som hon har fått eller skrikit rakt ut medans maten är i munnen. Det är absolut inte likt henne, hon är ju glupsk i vanliga fall! Det enda som jag kan tänka mig som förklaring är att det är en tand på G.

Det var likadant på simmet idag. Första 5 minuterna gick bra, men sen var ingenting kul längre och då hade vi inte ens hunnit göra något i vattnet. Jag försökte ändå vara kvar i vattnet för att träna vattenvana, men inte ens när jag kramade henne och gick runt i vattnet var hon nöjd så jag gick upp och hämtade nappen och tänkte att det skulle hjälpa. Det hjälpte lite men förmodligen för att hon trodde att vi skulle gå hem för när vi gick ner i vattnet så började gråtet igen. Hon var inte ledsen på ett hysteriskt sätt som barn kan bli när dom blir rädda, utan det lät mer som att hon var trött så efter 15 minuter i vattnet gick jag upp. Jag ville inte riskera hysteriskt gråt i duschen för jag tar rätt lång tid på mig med mitt hår i duschen. Det var nog tur att jag gick när jag gick för när vi kom till duschen så tyckte hon att det var lite spännande med duschmunstycket och lekte med det medan jag tvättade håret. Och sen lyckades jag hålla henne vaken hela vägen hem så att hon fick sova i vagnen hemma som hon brukar.

Efter vilan var hon fortfarande inte som vanligt. Hon har inte ätit som vanligt och nu sover hon också riktigt dåligt och vaknar hela tiden. Tur att det är Jairs natt inatt och att jag får sova. Imorgon får Jair sovmorgon och sova hur länge han vill, själv har jag sovit till kl 11.30 idag 🙂

Nu blir det lördagsmys, fruktbrickan har jag redan ätit upp så nu blir det ost och kanske vin också 🙂

11 Comments

 • Marie Alvas mamma

  Kan ju mycket väl vara en tand. Svårt när dom är små och inte kan berätta hur dom känner. Kan ju bero på magknip om hon har trög mage. Hoppas det bara är tillfälligt.

 • Ellinor

  Hoppas det blir bättre! Jag undrar om du har några Göteborgstips. Ska dit på tisdag och vill gärna ha tips på något bra kafé, restaurang eller några trevliga affärer! Gärna som säljer barnkläder eller barnböcker också? skriv gärna ett inlägg med tips ?

  • Emma - På Smällen!

   Hej Ellinor! Superledsen att jag inte kunde komma med ett snabbare svar. Jag skriver liknande inlägg då och då, men jag har inte hunnit går upp något sådant inlägg ännu tyvärr. Hoppas du hade det bra i Göteborg ändå och att ni hittade mysiga affärer och caféer etc. Fråga gärna igen om det är något, men jag skulle behöva minst två veckor på mig för att hinna med ett inlägg 🙂

 • Jennifer

  Hej Emma . Min Olivia är likadan. Svullet tandkött och igår kände man två tänder.
  Trodde hon hade fått öroninflammation men så kom jag på hur hon blir när nya tänder kommer.

 • Carina

  Min lilla pojke var så i några dagar sedan fick han feber. Och han blev sämre då hade han öroninflammation och fullt med blåsor i munnen. Titta i munnen på henne. Det ser ut som vita prickar. Han hade fullt i tandköttet och på tungan.

 • ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

  Hoppas ni kommer på vad det är som inte stämmer snart :). Förstår att det inte är så enkelt att fundera kring sånt där och inte veta 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.