Fråga om Axkids babyskydd

Nu har jag fått en ny fråga angående Axkids babyskydd som jag tänkte svara på i ett inlägg. Här kommer frågan:

Jag har en fråga om babyskyddet som jag hoppas du kan svara på  Ska ha barn i början på maj och har köpt det här babyskyddet. Dock tkr jag selen verkar sitta lite löst när den är i lägsta hålet när jag dragit åt selen ?
Nu är det mitt första barn, så har lite dålig koll på hur små/stora de faktiskt är som små. Men är ju lite orolig att selen ska sitta helt löst liksom när hon är nyfödd. Ska det vara så? Trodde det skulle gå att dra åt bältet helt och hållet när det inte sitter ett barn där. Hoppas du förstår hur jag menar

Svar: Ligger kudden för rumpan i babyskyddet? Det blir nämligen lite djupare när man tar ut det. Jag tror att bebisar är lite större än vad du tänker dig. Det är ju inte så lätt att uppskatta hur stora dom är innan man har fått dom (jag virkade babyconverse som var en tredjedel av min sons fot så jag vet haha). Jag frågade ändå Axkid och dom berättade att dom aldrig har haft problem med att selen inte sitter åt som den ska och det känns ju tryggt 🙂 Bra ändå att du tänker igenom såna här saker 🙂 Lycka till med förlossningen!

Isadora är inte nyfödd här, men bältet går att dra åt mer än vad jag har gjort på den här bilden.

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här