Var säker på att vattnet hade gått!

Tänk att det bara är 22 dagar kvar tills bebis är beräknad (21 dagar om Victor får bestämma). Inatt drömde jag att vattnet gick och drömmen var så verklig att jag trodde att vattnet hade gått på riktigt när jag vaknade. Jag var helt inställd på att bli mamma igen inom 48 timmar! Det kändes skönt att jag äntligen kände mig redo. Jag har ju haft en massa projekt för mig som bara MÅSTE bli klart innan bebis kommer. Jag har verkligen försökt stoppa mig själv, men det är som att jag inte känt mig redo och därför hittat på en massa saker som ska göra mig redo. Nu blev vi klara med det nästsista projektet igår, det allra sista har min mamma lovat att hjälpa mig med och det är att sy upp gardiner eftersom det gick åt skogen när jag försökte igår (nålen gick av). Jag tror jag börjar känna mig redo att träffa bebisen nu.

Fotograf: https://www.wanderings.se

Tips! Just nu kör Louise på @wanderings.se en tävling på sin instagram där man kan vinna en fotografering! Passa på! ??

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här