HOUSE TOUR & ONÖDIGASTE I BB-VÄSKAN| Gravid vecka för vecka 36

– Betalt samarbete med Libero –

Äntligen ligger en ny video uppe med oss på ”Gravid vecka för vecka” på youtube! Denna veckan får ni hänga med på en hel del 🙂 Vi åker hem till en kompis på playdejt, visar hur vi bor i en House Tour och ni får se allt jag har packat och INTE packat i BB-väskan 🙂

Vad tycker ni har varit det viktigaste samt det onödigaste i era BB-väskor?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Johanna

  Jag har precis tittat på er house tour? så härligt ni bor ☺️? och du /ni verkar så härliga människor. Jag har följt dig i många år men inte ofta tittat på videos, vet inte riktigt varför, känns enklare att bara läsa kanske ? men varje gång jag tittat så slås jag av hur väl du är densamma genom text och videos ☺️ det är nog inte alla som lyckas förmedla samma känsla genom text som verkligheten, men du gör det Emma ? nu ser jag fram emot er bebis, det är så härligt att följa er ??
  Och OM jag blir sugen på bebis? JAAAA ?
  Jag skrev ju och frågade dig i april-maj om man vågar bli gravid i corontider och kanske vågar jag i höst ?
  Mycket händer i mitt liv nu, jag har tackat nej till fast anställning och slutat på mitt jobb. Hoppas på komma in på högskola och läsa psykologi och så ska jag gå en utbildning i Personlig utveckling, intuition och mediumskap, så spännande ?

  Kram och härlig nedräkning till bebis ???

  Svara
  • Emma

   Alltså Johanna! Gud vad glad jag blir för din kommentar ?❤️?? Det har alltid varit viktigt för mig att vara mig själv i både text, video och verklighet och jag är så glad att det märks att jag är det ❤️ Tack snälla för dina fina ord och jag är så glad att just du följer oss ❤️ Lycka till med allt som händer i livet just nu och när det väl blir dags för syskonverksta ??❤️ Kram!!!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här