Fjärde graviditeten

Fruktansvärd upplevelse!

Imorse var jag med om en hårresande upplevelse! Asså, det kliar över hela kroppen bara jag tänker på det! Nu när det har varit så varmt så har vi haft öppet källardörren för att få lite bättre ventilation genom huset. Det kommer då in lite mer spindlar och insekter än vad det brukar, men det är såpass små insekter så jag har inte störts av det, förrän idag… asså fy fasen! OBS! Om du är känslig så bör du sluta läsa nu!

Imorse när jag skulle duscha bestämde jag mig för att raka mig också. Jag kan inte se fiffi alls längre utan får känna mig fram när jag ska raka mig, det enda jag kan se lite om jag kikar från sidan är bikinilinjen. Jag tog rakhyveln och började raka med ena handen samtidigt som jag kände med den andra var jag skulle raka. Nästan direkt när jag tog rakhyveln mot huden så kände jag något kallt som jag snabbt plockade bort med den andra handen. Det såg ut som en härva med svart tråd (jag ser uppenbarligen lite dåligt) som plötsligt började röra sig! Skiträdd kastade jag ifrån mig den levande svarta tråden som visade sig vara en lång tjock insekt med massor av ben! Assååååå fyyyy F****N! Jag höll på att dö där och då!

2 Comments

  • Malin

    Tips om Estrid rakhyvel! Såååå bra och rakblad får man via ett abonnemang hem så ofta man känner att man behöver med posten ?? Rakhyveln är jättefin o det blir inga röda prickar av den. Ville bara tipsa. Lycka till med korven och hoppas du undviker fler äckliga småkryp!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.