Magen vecka 7 – bebis nr 3, vår “korv”

Nu lämnar vi snart vad jag tror är vecka 7 så jag tänkte att det är väl dags att lägga upp en bild på magen 🙂 Bebisen är inte större än ett blåbär men ändå så tycker jag ana mig en gravidmage där. Uppifrån tycker jag att min mage är enorm redan nu men det är väl bara svullna tarmar och sånt… hehe!

Det är svårt att förstå att det faktiskt är en bebis i min mage, ibland känns det som jag drömt alltihopa, men som ”tur” är så påminner illamåendet mig ? Om natten ligger Victor och håller om bebisen i min mage ❤️ Detta är en väldigt speciellt tid i vårt liv och jag vill bara suga in och spara varenda litet intryck ❤️ Vi är så lyckliga!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Fia

    Stort grattis till er!! ?
    Och Gud så roligt att du har samma outfit som på bilderna med isadora – minns tydligt eftersom vi var gravida samtidigt då!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här