Viktig detalj till BB-väskan + 30% rabatt på Jays Headphones!

Den här morgonen startade väldigt mysigt med ett onlineevent med Eventolution och Jays Headphones. Jag kände faktiskt inte till Jays sedan tidigare trots att dom är ett göteborgsföretag som hållit på sedan 2006, däremot känner jag till föregångaren till Jays, Jens of Sweden, som gjorde MP3-spelare eftersom jag själv hade en sån 🙂

Nu sysslar Jays med hörlurar och högtalare i alla möjliga storlekar och varianter. Jag har fått möjlighet att testa trådlösa on-ear hörlurar och en portabel högtalare.

Det var verkligen perfekt tajming för vi var just i färd med att köpa en högtalare att packa med oss i BB-väskan. Det går ju inte att föda barn utan grym peppande musik! Eller vad säger ni? 🙂 Nej, men skämt åsido, jag födde enbart med lustgas med Isadora (och med Lucas, epiduralen funkade inte). Under krystarbetet med Isadora fick jag så kallade “kopplade värkar” vilket innebär att allt bara känns som en enda lång värk. Det gjorde så förbannat ont att jag flera gånger höll på att förlora mig själv. Det som fick mig att hitta tillbaka var musiken! Jag minns hur jag totalt gick in i en låt “Love yourself” av Justin Bieber och det var det som fick mig att hämta kraft “mellan värkarna” trots att det kändes som jag bara hade en enda lång värk. Med andra ord, ha BRA musik på era förlossningar, se det som ett träningspass och när det är som allra jobbigast, tappa inte dig själv, gå in i musiken! Det ger så mycket mer kraft!

Den här lilla högtalaren har ett grymt ljud trots sin nätta storlek. Den har även en inbyggd mikrofon och fungerar därför perfekt som konferenstelefon 🙂 Den är både snyggt och smart designad och kan enkelt hängas upp på väggen i det medföljande bandet. Finns i både vitt och svart, personligen gillar jag den svarta mest 🙂

Jag fick en GRYYYYYM rabattkod till er! Just nu får ni 30% rabatt + fri frakt på Jays produkter när ni använder koden “@pasmallen.nu”
Koden gäller till 31/5!

Passa på att köpa det ni behöver till er själva eller varför inte presenter till kommande födelsedagar!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här