Avslutning för gravidvattengympan med Magplasket

– Samarbete med Magplasket – 

Igår var det avslutning på gravidvattengympan med Magplasket. Underbara instruktören och barnmorskan Mariana hade köpt med sig en liten present till oss var 🙂 En liten duschtvål – perfekt till BB-väskan! Och så dukade hon upp ett bord med gott fika som vi smaskade i oss efter passet.

Tiden har gått så fort! Vi har hunnit med sex träningspass tillsammans och nu är det slut. Men detta är bara början på något nytt för under den här tiden har vi verkligen funnit varandra, jag är säker på att vi kommer ses igen när bebbarna är ute 🙂 Vissa av oss kommer faktiskt ses igen redan nästa vecka för då har Mariana ordnat ett parplask! Vi ska alltså få ta med oss våra partners på ett gravidvattengympapass! Detta ser både jag och Victor framemot! Det ska bli så kul att visa Victor vad vi har gjort på passen, hur duktiga vi har varit 🙂 Och så ska det bli kul att träffa alla med sina partners! Hoppas killarna också kan connecta lite även om dom bara får en gång på sig.

Den 4:e juni kör nästa kurs igång på Lundbybadet och då kommer jag vara med igen 🙂 Min kropp behöver träningen och min knopp behöver energin som det ger genom alla människor jag möter. Hoppas vi blir ett roligt gäng i nästa kurs också!

Missa inte heller att Mariana även kör en kurs på Streteredsbadet i Mölndal/Kållered, den sätter igång redan nästa vecka, 19/5 🙂 Boka gör ni HÄR!

Jag känner mig mer och mer redo för att bebisen ska komma. Det är fortfarande mycket jag vill fixa först, så den får gärna stanna kvar i magen ett tag till. Men jag känner mig mer redo genom att jag faktiskt kan visualisera mig själv med bebisen. Efter Marianas förlossningssnack under passen så har jag även börjat visualisera mig själv på förlossningen med Victor och jag känner mig taggad och upprymd av tanken. Det kommer bli grymt! Världens coolaste upplevelse!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här