Fjärde graviditeten,  Magen

Magen vecka 12 – bebis nr 3, vår ”korv”

Ser nu hur galet snabbt den växer eller? Och jag som fortfarande inte sagt något på jobbet… Jag har bara två outfits som döljer magen någorlunda. Jag känner mig nästan lite nervös över att berätta på jobbet faktiskt och hade nog helst väntat till efter ultraljudet på fredag. Men vi får se… det börjar bli ganska krångligt att dölja magen nu…

Nu är magen stor som ett plommon, ca 6 cm lång och ser ut som en liten människa! Imorgon går vi in i vecka 13 och jag har fortfarande inte känt av någon rörelse därinne. Den första tydliga rörelsen med Isadora kom i vecka 14, innan dess kände jag också men då var jag inte helt hundra. Jag hoppas det blir samma denna gången.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.