Piggare i andra trimestern

Denna veckan, alltså i vecka 19, känner jag mig plötsligt piggare. Jag somnar inte på soffan på helgerna och jag lägger mig inte kl åtta på vardagarna utan jag är snarare rastlös och PIGG efter läggdags! Min hjärna går verkligen på högvarv just nu och jag kan inte sova, delvis pga foglossningen men kanske mest för att jag känner mig så pigg. Det är så himla stor skillnad från vecka 12 när vi var hos barnmorskan sist och hon sa att jag kunde börja med järntabletterna.

Jag trodde i och för sig att jag skulle bli piggare direkt när jag började med järntabletterna men det blev jag inte. Den enda skillnaden, dock en väldigt bra skillnad, var att jag började sova djupare när jag började med järntabletterna. Innan dess sov jag så lätt att det inte ens kändes som jag sov. Men nu 6 veckor senare känner jag mig som en ny människa och om det inte vore för foglossningen så hade jag börjat promenera och träna igen – det hade varit så skönt. Det är ändå lite jobbigt att vara så här passiv.

Just nu använder jag all överskottsenergi jag har till bröllopsplaneringen. Vi är fortfarande på jakt efter lokal. Jag hade velat pressa ner priset lite men jag börjar mer och mer tro att det inte går…

Märkte ni någon skillnad på trötthet i första och andra trimestern? Hur blev det med tröttheten i tredje trimestern?

Bild: Therese

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. S

    Tips på träning om du har foglossning är att simma ? man ska dock inte simma bröstsim med benen utan köra crawl med dem. Jag kör ren crawl och tycker det varit underbart att verkligen kunna köra på utan smärta.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här