Magen vecka 17 – bebis nr 3, vår ”korv”

Bebisen fortsätter att växa så det knakar och nu är den lika stor som en stor lök! Jag känner fortfarande inte så mycket av sparkarna eftersom moderkakan är i framvägg så det känns fortfarande lite overkligt att jag faktiskt är gravid. Jag får nypa mig i armen ibland när jag inser att vi faktiskt ska ha en bebis tillsammans.

Min foglossning är en riktig pina så vissa dagar ligger jag bara och gråter. Det är hemskt! Jag har lyssnat på era tips och kommer testa allt som kan lindra och jag tänker inte fortsätta pressa mig själv så mycket som jag har gjort hittills. Det kommer bara sluta illa och det är tillräckligt illa som det är. Jag låg och grät hela fredagkvällen och en stor del av lördagen för att jag hade så ont. Det är faktiskt inte okej.

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här