Detta MÅSTE bli klart innan bebis kommer!

Det är sjukt hur mycket extra energi man får som höggravid! Det känns som jag orkar nästan hur mycket som helst! Och inte nog med det så har jag blivit mer rörlig, varken foglossningen eller magen kan stoppa mig nu! Haha!

Min hjärna fortsätter hitta på projekt, projekt som bara MÅSTE bli klara innan bebis kommer. Nu prickar vi av dom sista grejerna på listan återigen och jag hoppas att jag faktiskt är ”klar” denna gången. Jag tror att jag undermedvetet inte känner mig riktigt redo för att bebisen ska komma och att jag därför hittar på alla projekt.

Idag har jag i alla fall skurat altanen, klippt gräset, beskurit äppleträdet tillsammans med Victor, tvättat bort 2 år gammal fläck i sängen för tredje gillt och tvättat alla vita väggar i huset. Victor har också varit i arbete, han har tvättat fasaden på framsidan så att sommarjobbats kan måla där imorgon 🙂 Vi har verkligen stått i båda två idag och nu är vi helt slut. Min kropp är helt slut! Jag gissar på ordentlig träningsvärk imorgon!

I helgen kommer vi bli klara med trappan till övervåningen som har väntat på sitt sista lager färg i säkert två år nu! Dessutom planerar jag att sätta upp gardiner i vardagsrummet efter att ha bott här i fyra år! Så sjukt att jag har skjutit på det så länge men det känns så skönt att bli av med alla grejer som hängt över mig innan bebisen kommer! Efter den här helgen ska vi vila! Då är det fortfarande 3 veckor kvar tills bebis är beräknad så det blir förhoppningsvis en lång och välförtjänt vila ❤️

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Anna

  Skönt att det inte är superstora projekt ändå. Vi har precis rivit ut hela entréplan med kök och badrum så här 7 veckor innan lillebror är beräknad ??

  Svara
  • Emma

   Haha! Ja det var ändå ett rejält projekt ? Det är jag glad att vi inte har satt igång med 🙂 Vi (eller snarare Victor) var ändå lite sugna på att köpa ett renoveringsobjekt. Jag är så glad att vi inte gjorde det 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här