Fjärde graviditeten

Lös i magen – förlossningen närmar sig!

Jag ber om ursäkt på förhand om detta blir too much info, men jag känner att detta ämnet är högaktuellt inför den stundande förlossningen. Ni som är känsliga får väl scrolla förbi 🙂 De senaste dagarna har jag varit rejält lös i magen. Först trodde jag att det var dom extra magnesiumtabletterna som jag tagit i tappert försök att bli av med mina myrkrypningar, men nu när jag äter en tablett istället för tre och magen fortfarande är kocko så är jag ganska säker på vad det betyder. Det är helt enkelt snart dags för förlossningen och min kropp gör sig redo!!! Alltså detta är så galet spännande så jag tror att jag smäller av!

Jag var tvungen att gå tillbaka i bloggen och läsa om hur det var inför förlossningen med Lucas och Isadora. När satte kroppen igång att förbereda sig inför förlossningen då? Kanske kan jag räkna ut när det kommer bli dags att föda denna bebisen… spännande! Med Lucas satte kroppen fart 3 dagar innan förlossningen, men med Isadora höll den på i över en månad innan hon kom ut… så nja, det gjorde mig inte så mycket klokare 🙂

Idag är det 21 dagar kvar tills bebis är beräknad så om senast 28 dagar är jag trebarnsmamma. Hur galet är inte det?! Jag tänker ofta tillbaka på dom senaste två åren som har varit fyllda med extra allt, världens olycka och den största lyckan jag nånsin upplevt! Det är lustigt hur livet kan svänga så och sedan bli så himla bra, det är helt otroligt! Jag är så tacksam!

Minns ni att era magar höll på så här innan förlossningen? Hur lång tid tog det innan förlossningen drog igång sedan?

6 Comments

 • S

  Min mage var knas nästan hela sista trimestern, sen sista dagarna vände det och magen blev trögare igen och bebis föddes 10 dagar efter BF. Så för mig var det inget tecken på att förlossningen var nära ?

 • Carina

  Min var konstig dagen innan och samma dag innan jag födde. Total utrensning . Likadant med alla mina 6 barn. Men det är så skönt att kroppen fixar det själv. Sen har jag alltid klarat med några dagar efter förlossningen med nr 2.

 • Isabelle

  Min mage är också kocko just nu.. vi är lika långt gångna..
  Jag hoppas att det är ett tecken på att det är på g.. men samtidigt så ligger min bebis i säte o vi ska göra vändningsförsök på torsdag så lika bra att inget är på gång än?

  • Emma

   Åh skönt att det inte bara är jag! Just i skrivande stund har jag skitont i magen och vill typ bara lägga mig ner och ge upp ? Hoppas det blir bättre snart för oss båda. Har du provat några egna vändningsövningar? Vad jag har förstått ska det vara ganska effektivt ? Lycka till på torsdag ❤️??

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.