Bygga hus

Utflykt till våran framtida tomt!

Jag har sååå mycket att skriva om, det händer saker här hela tiden, men jag får liksom ingen ro att sätta mig ner och skriva om allt. Men nu tänkte jag i alla fall skriva om en kul grej vi gjorde förra helgen 🙂 Förra fredagen så skulle Lucas och Isadora till sin pappa, men eftersom han fått corona så stannade dom med oss 🙂 Dagen började tidigt med lyxig långfrukost hemma hos svärisarna eftersom vår städerska på Tidy skulle komma och städa hemma hos oss. Vi tog med nybakade frallor från konditorit utanför oss och svärföräldrarna bjöd på yoghurt, färska blåbär och frön.

När vi hade ätit klart åkte vi på en utflykt till tomten som vi har reserverat. Svärfar är snickare och van husbyggare så att få hans expertutlåtande innan vi köper tomten betyder mycket 🙂 Han hade bara bra saker att säga, både vad det gäller område, marken och tomten vi valt så det kändes jätteskönt!

Här, alldeles bakom oss, kommer det finnas ett helt villaområde om två år 🙂 Vårt hus kommer ligga närmast skogen i bakgrunden 🙂

Vi slog oss ner och fikade med utsikt över hela området och bara njöt av naturen. Just det där med naturen känns faktiskt som en jättevinst med att flytta hit. Det här villaområdet ligger mycket mer skyddat än så som vi bor idag och eftersom skogen kommer ligga alldeles bakom vårt hus så kommer barnen ha en enorm ”lekplats”. När jag växte upp så hade vi en superstor trädgård och skogen alldeles bakom huset. Vi lekte ofta i skogen och pappa byggde till och med en trädkoja så det är definitivt något som jag kommer fråga svärfar om han kan hjälpa oss med 🙂

img_5941
img_6060
img_6061

Efter fikan vid tomten åkte vi till en gårdsbutik alldeles i närheten och köpte massa närodlade grönsaker, bl.a. krokiga gurkor och tomater som smakade godisgott! Det blev också några rabarber som jag ska baka paj på 🙂 Sååååå mumsigt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.