Femte graviditeten

Alla känslor är 1000 gånger starkare

Hej på er! Det har varit lite glest mellan mina inlägg det sista. Jag är såååååå himla trött och väldigt hormonell just nu. Allt jag känner, känner jag 1000 gånger starkare. Jag tycker inte att jag blir ledsen eller arg för fel saker, men saker som normalt gör mig lite arg eller lite ledsen gör mig nu helt förstörd. Ja, som igår. Då var barnen hemma för att dom var hostiga och hade ont i huvudet och genast såg jag framför mig hur jobbigt det skulle bli, hur dom skulle tjafsa, störa Victor som skulle jobba hemifrån och att fixa mat till allihopa. Det här är saker som jag normalt tycker är jobbigt, men som inte är nån stor grej. Jag löser det liksom, men just nu känns minsta lilla grej som ett berg som jag tvingas bestiga. Det kom en flod med tårar innan jag kunde klämma fram allt jag kände och då sa Victor att jag dels inte behövde oroa mig för att barnen skulle störa honom och dels att han kommer jobba hemifrån de sista två veckorna för att avlasta mig med William. William är egentligen inte så krävande, det är mer att jag känner mig begränsad kroppsligt och inte orkar bära på honom, lyfta honom när han sitter/ligger på golvet och alla blöjbyten… Det kändes därför som en otrolig lättnad att Victor kan vara hemma mer redan nu!

Idag har Victor varit hemma med alla tre medan jag började dagen med en brunch med några andra preggos på Brunchoteket, så himla mysigt och bra start på dagen! Det var nog precis vad jag behövde i min hormonella bubbla!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.