Femte graviditeten

Nästan allt vi gjort under påskveckan!

Hej på er! Påsklovet swishade förbi med en väldans fart! Jag och barnen hann med ett och annat, bl.a. var vi på Universeum i tisdags och i onsdags åkte vi ut till kompisar i Älvängen. I torsdags fick barnen hjälpa mig med William medan jag packade väskorna inför Cypern och plockade ordning överallt i huset så att Tidy kan städa tills vi kommer hem igen. Det ska bli SÅ SKÖNT att komma hem till ett nystädat hus. Jag tycker ofta att det blir så att man lämnar hemmet i sådan hast när man ska ut och resa, att det är lite småstökigt när man kommer hem igen, men inte denna gången 🙂

På Universeum har den nya hälsa-delen öppnat. Entrén är en jättestor näsa 🙂

Vi besökte även Vislab som är Universeums helt nya del 🙂

Minstingarna tyckte att knapparna på väggen var roligast.

De stora barnen kämpade på med att cykla till månen.

Efter Universeum så åkte vi hem för att fira Isadoras födelsedag lite i förväg. Hon fyller ju år i övermorgon när vi är på Cypern, så min mamma ville gärna att hon skulle få sina födelsedagspresenter innan resan.

Isadora fick massor av fina klänningar, en kjol, toppar och två par superfina sandaler! Hon har sagt länge att hon önskar sig skor så det var verkligen klockrent!

Hennes min säger mer än 1000 ord!

På onsdagen åkte vi till Älvängen och hälsade på våra kompisar där 🙂 Efter lunch blev det en liten promenad och då hittade vi mängder med tussilago. Snacka om vårtecken. William gick hela vägen till lekplatsen utan att åka vagn. Han börjar bli stor kille nu! Min lilla älskling ♥️

Älskar hur han ser upp till storasyster

På torsdagen blev det en snabb sväng till barnmorskan eftersom jag sedan tre dagar tillbaka haft skitont i höger revben. Jag läste att det är ett av symptomen som finns på havandeskapsförgiftning och kände därför att jag ville kolla blodtrycket för säkerhets skull. Blodtrycket var lågt och fint som vanligt och min fina barnmorska lugnade mig med att det är väldigt ovanligt med havandeskapsförgiftning så här tidigt, däremot väldigt vanligt med ont i revbenet.

Sen blev det att hämta paket med saker vi köpt för att ha med på resan, bland annat nya armpuffar till William. Gissa om jag blev positivt överraskad när jag packade upp dom ur påsen och får se en bild på oss på förpackningen!! Jag har fått några bilder skickade till mig från följare på detta, men aldrig sett det i verkligheten och när jag beställde armringarna så hade jag inte en tanke på detta! Nu blev det ju nästan svårt att slänga förpackningen ju!

Ja, detta var ungefär allt som hände under påskveckan hemma i Sverige. Ni får läsa om Cypern-resan i nästa inlägg istället 🙂 om ni blir för otåliga kan ni alltid kika in på Instagram @pasmallen.nu där jag uppdaterat flitigt 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.