Testar tre bilbarnstolar bak i V90

Den här långhelgen är jag och Victor barnfria! Det känns såååå konstigt! Det är annorlunda för oss med egentid på helger men det känns också väldigt bra att få det nu innan bebisen kommer 🙂 Igår var det storrensning på gång och idag har Victor lånat hem en V90 för att en allra sista gång testa om det är gångbart med tre bilbarnstolar. När vi snabbtestade i tisdags monterad vi aldrig den bakåtvända stolen så vi kunde inte se hur krångligt det är att komma åt bälteslåset för bältesstolen i mitten.

Det är tre monteringsscenarior som vi vill få plats med utan krångel:
– Tre bilbarnstolar bak: Ett babyskydd, en bakåtvänd bilbarnstol och en bältesstol
– Tre bilbarnstolar bak: En bakåtvänd bilbarnstol och två bältesstolar
– Två bilbarnstolar bak + en vuxen: En bakåtvänd bilbarnstol, en bältesstol och en vuxen

Det får inte bli för krångligt att komma åt bälteslåsen till bältesstolarna bak, då kommer vi ångra oss. Då är det bättre att välja en större bil istället för att trängas i en för tajt bil.

Jag är så glad att jag har Victor i detta. Jag tycker egentligen att allt som har med bilar är superjobbigt och krångligt. Men inte nu när jag gör det tillsammans med Victor. Det enda han låter mig göra är att titta på när han monterar och vara smakråd. Han vill inte att jag ska göra nåt tungt när jag är preggo 🙂 Sen kommer det vara han som väljer bil i slutändan så jag behöver bara hjälpa till som bollplank för att det ska bli så bra som möjligt 🙂 Så skönt!

Fortsättning följer!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här