Tips & Tricks

Smart momlife-hack!

I torsdags hade vi städning här hemma och därför bestämde vi oss för att åka hem till Victors föräldrar under tiden. Victors föräldrar var inte hemma, men det gjorde inget för Victor behövde jobba och jag och William passade på att vila. När det var dags för William att äta lunch kom jag på att jag varken hade matstol eller hakklapp… jobbigt! William kladdar ganska mycket när han äter, men det är inte det värsta. Det värsta är att han ofta spottar mycket vatten när han dricker. Han har inte lärt sig att dricka med droppstoppet på pipmuggen och då rinner det lätt ut för mycket vatten vilket resulterar i dyblöta kläder om han inte har haklapp. Jag funderade en liten stund på hur jag skulle göra och kom då på att jag kan göra en egen haklapp med en av blöjpåsarna 🙂 Så här blev det:

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.