Livets första feber

I torsdags började William hosta lite och senare på kvällen fick han feber, 38,4 grader. Lille gubben! Han har feber idag också och är såklart mycket tröttare än vanligt, men han både äter och dricker bra så vi är inte oroliga även om det såklart är jobbigt för honom att vara sjuk. Älskade lille gubbeskrutten!

Nu har det varit sjukstuga här hemma i tre hela veckor. Jag undrar när det ska ta slut? Det känns på nåt sätt som att det har blivit rundgång mellan familjemedlemmarna och att vi smittar varandra. Jag undrar om det är så här att vara en stor familj, att det alltid är någon som är sjuk?

Denna helgen är i alla fall Lucas och Isadora hos sin pappa så vi får lite tid att ta igen oss. Så himla skönt! Särskilt med tanke på att detta var en tuff vecka med begravning och allt. Just därför åkte dom dit redan i onsdags 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Sofi

    Vi är ju en stor familj här hemma och mitt tips är ha inte tandborstarna nära varandra. Ta bort handdukarna som ni torkar händerna på! Tvätta upp alla W leksaker. Renbädda alla sängarna. Ta bort filtar och tvätta dom om ni har i soffan.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här