Tips på presenter till 5-åring

– Betalt samarbete med eStore.nu –

Nu närmar vi oss Isadoras 5-årsdag med stormsteg och därför tänkte jag passa på att skriva en lista med tips på presenter till 5-åring. Denna gången var det inte så svårt att komma på presenter för hon rabblade själv upp allt hon önskade sig häromdagen när jag stod och diska. Det var bara att sluta med det jag höll på med, torka händer och börja skriva ner 🙂 Det är ju ganska tacksamt när barnen själva kan berätta vad dom önskar sig. Här kommer en lista med tips på presenter till 5-åring:

1. My Little Pony – Isadora älskar My Little Pony, precis som jag gjorde när jag var liten. Jag och min lillasyster hade en hel drös med ponnys när jag var liten. Isadora har två stycken, än så länge, som hon kammar och vårdar väldigt noga. Utseendet på My Little Pony har ändrats en hel del med åren, numera är dom mindre knubbiga och har större och gladare ögon. Självklart har dom fortfarande kvar sina karaktäristiska symboler på flanken som visar på varje ponnys superkraft. Förra året hade hon “My Little Pony”-kalas för släkten och då bakade jag den här tårtan med Pinkie Pie på toppen.

2. Barbie Isadora älskar Barbie som också funkar att leka ihop med My Little Pony 🙂 Nu önskar sig Isadora en Barbieprinsessa, en Barbietjej och en Barbie-bebisdocka.

3. Frost-dockorIsadora har både Anna- och Elsa-dockan. Hon älskar att leka med dom. Nu önskar hon sig en Frostklänning till Elsa-dockan som är lätt att ta av och sätta på. Isadora älskar att byta kläder på sina dockor, det är halva leken för henne 🙂

4. Play-Doh lekleraMina barn har alltid älskat att leka med Play-Doh så det är alltid en lyckad present 🙂 Dessutom är det perfekt att ta fram en hemmadag med tråkigt väder. Isadora har nästan alltid play-doh deg under naglarna. Haha!

5. LEGOÄr alltid en bra idé till en 5-åring! Både Lucas och Isadora fastnade för smålego när dom var 5 år och nu har det blivit det som dom leker allra mest med när dom leker tillsammans.

6. PyssellådaIsadora tycker om att vara kreativ och pyssla och måla. Ger man henne en pyssellåda med lite gott och blandat så skapar hon allt möjligt 🙂

7. PärlorPärlor i alla dess former för att göra armband eller pärla pärlplattor. På sista tiden har Isadora pärlat väldigt mycket armband och halsband.

8. SällskapsspelDet här är nog min standardpresent till 5-åringar för det är i den åldern som barn börjar förstå och kan följa reglerna. Ett riktigt bra sällskapsspel kan bli väldigt uppskattat av hela familjen – snacka om kvalitetstid! Här hemma är Monopol vårt favoritspel 🙂

9. Hörlurar Isadora älskar att lyssna på musik så i julas fick hon ett par hörlurar. Ett tips är också att barnet kan lyssna på ljudböcker i sina hörlurar.

10. Hårspännen och diademIsadora får aldrig nog av fina saker till håret. Hon älskar att sätta upp håret själv med hårspännen och diadem.

Vad köper ni till era 5-åringar? Tipsa gärna om presenter som era barn har uppskattat!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Sabina

    Säger bara foam clay. Bästa degen/leran någonsin. Perfekta presenten till alla åldrar, finns i alla färger med glitter, utan och kletar inte. Torkar i rumsluft!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här