Enklaste inbakade flätan i luggen

Nu när det är härlig sommar och sol, kanske inte so much i Sverige än, men det kommer, hoppas jag 🙂 så tänkte jag passa på att tipsa om bästa sommarfrisyren 🙂 eller jag tycker det i alla fall 🙂 ni vet den inbakde flätan jag brukar ha i luggen 🙂 Senaste idag fick jag beröm för den i frukostrestaurangen (trots att det bara var det lilla som var kvar efter att jag hade sovit med den).

 


 

Anledningen till att jag pushar och tipsar om denna flätan är inte bara för att jag är stolt. Det är också för att den är superlätt! Jag är kass med hår och frisyrer och försökte i ett hår göra som tjejerna på youtube, men tillslut hittade jag på ett eget knep! Och vips! Det ser precis ut som en vanlig inbakad fläta (kanske till och med snyggare) och nu får jag komplimanger var och varannan dag!! Därför passar jag på att dela min instruktionsvideo igen:

Alla som vill, kan göra denna flätan!! Ni som provat, hör gärna av er 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Bintan

  Snyggt! Fast jag har prövat det där jätte många gånger och det blir aldrig så där snyggt… Jag får fortsätta träna helt enkelt 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack! Tog mig ett år att fläta så som jag gör nu. Flätade luggen varannan dag i ett helt år, efter 8 mån kom jag på knepet och efter nån månad började jag bli skicklig och började få beröm 🙂 träna lite till så kommer det nog gå för dig tillslut också 🙂

   Svara
 2. Camilla 33 år och 10 barnsmamma som lever med lungsjuk man ...

  ååhh så snyggt,det måste jag testa 😀

  Svara
 3. Camilla 33 år och 10 barnsmamma som lever med lungsjuk man ...

  Råkade skicka innan jag skrivit klart haha
  Lär nog träna massor innan jag lyckas med det där 😀

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här