Njuter på surfresorten

Det blev ingen tid att blogga igår. Jag var supertrött. Hur som helst så har du kommit till surfresorten Komune Resort & Beach Club. Vi checkade in igår och nu ligger vi och njuter vid poolen framför stranden. Eller ja, jag njuter. Jair och Lucas badar i poolen.

  

  

Och självklart måste jag vara lite löjlig och ta en klassisk bikinisemester-bild också 🙂

  

 Det är så fint här på resorten! Det är superstort och vi bor i en stor djungel! Här finns två pooler, en där barn inte är tillåtna och en där det finns massor av barn 🙂 solstolarna är inte solstolar, det är stora dubbelsängar som vi ligger på. Hur skönt som helst! Hotellet är barnanpassat och har även nanny service. Nästan alla barnfamiljer verkar utnyttja det, det är bara jag och Jair som inte har några planer på det haha! 😛

Här är vårt rum. Det är ett vanligt standardrum, men det håller ändå högre klass än vårt första hotell som var 3-stjärnigt.

 

Badrummet är uppdelat på två. På ena sidan toalett och på andra sidan dusch. Det här är det enda hotellet som haft något att köpa i minibaren. Det enda som jag tycker fattas på vårt rum är garderober. Men vi löste det genom att sortera alla våra kläder i väskorna och lägga dom under sängen, så nu är det som lådor med kläder som vi drar ut. Blev en jättebra lösning.

Utanför rummet finns ett surfställ för 6 brädor och ett vattenbad för att tvätta fötterna innan man går in. I det här hotellet bor vi som i radhus med stora glasdörrar ut mot gången. Riktigt läckert är det. Men det är lyhört. Inget vi störs oss på och säkert inte grannarna heller eftersom alla verkar ha småbarn där vi bor 🙂

 

Hela hotellet har en skämtsam anda, skyltar, menyer, deras egna tidning. Ja, allt! Och servicen är grym! Jag tror man måste vara trevlig för att få jobba här haha!!

 

  

Resorten har spa, gym, yoga klasser, nattsurfing, health-food-program med nyttig mat. Ja, allt möjligt!

Till frukost blev det deras egna granola med frukt! Mmm, gott och nyttigt!!

 

  

   

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här