Okategoriserade

Smakråd – behändig dammsugare?

Vi skulle behöva köpa en ny dammsugare, men jag vet inte vad vi ska välja. Vår robot tar ju hand om det mesta så vi behöver egentligen bara en dammsugare för att städa bakom soffan, på soffan m.m. Jag tycker faktiskt att roboten är såpass bra att vi inte behöver dammsuga mer än 1 gång i månaden så på ett sätt vill jag inte köpa en superdyr. Men samtidigt så skulle jag vilja ha en dammsugare som var behändigare, sladdlös(?) och som inte tog så mycket plats. Därför började fundera på en sån här:

dammsugare

Är det någon som har en sån dammsugare? Vad tycker ni? Är den enkel att ta fram och bara dummsuga av där det behövs?

18 Comments

 • Sabina

  Jag har en sådan stående i köket! Den är smidig att ta fram och dammsuga av köksgolvet och typ innan för entré. Men skulle inte klara mig utan en vanlig! En vanlig känns bättre när man ska dammsuga lite mer! Bara min åsikt 😉

  • Emma - På Smällen igen!

   Åhh tack för råd! Hmm, nja då får det nog bli en vanlig istället. Jag hade velat ha en som kändes smidigare än den traditionella dammsugaren, men den kanske är bäst då 😛

 • Lovisa

  Vi har exakt en sån som står i köket. Den används endast för att tex dammsuga under bordet när barnen ätit och smulat ned.. Jag tycker, tyvärr, definitivt inte att den är tillräckligt bra för att jämföras med en vanlig dammsugare

 • Confessions of a Shopaholic

  Min står framme i köket i hörnan. Den är bra MEN har en livstid på max 3år sen börjar batterierna lägga av (vet inte om de bytt de senaste åren det kan du fråga i butiken). Och att byta batterier kostar 80kr x10 eller 12 batterier…. men den suger bra…haha… kommer troligtvis köpa en likadan, men som sagt bra att veta om batteriena.

  Kraam

 • Lin

  Vi ska införskaffa en minihanddammsugare! Sådana som man hade på 90-talet. Så kan man dammsuga precis under köksbänken och under barnets stol. Där det snabbt blir smutsogt. Supersmidigt!

 • Josephine

  Vi har en gammal variant av denna. Den duger till att sandiga upp lite smulor osv. Men inte som enda dammsugare tyvärr. Många tror att den förlorar sugförmågan efter ett tag. Men det är pga att den måste rensas och rengöras OFTA. Jag fäller rätt mycket hår, och dem sätter sig i hjulet under munstycket och täpper igen. Därför suger den dåligt efter ett tag.

 • Johanna

  Jag absolut ÄLSKAR vår..köpte en på rean i julas. Har den i vardagsrummet och använder den 9 av 10 gånger. Funkar toppen men man kommer inte fram överallt med munstycket. Bästa köpet jag gjort någonsin! 🙂

 • Angelica

  Vi har en sån (samma märke, liknande modell). Jag valde den med starkast motor. Det är superskönt att bara ta fram den och slippa hålla på med sladdar och slangar. Har en vanlig dammsugare också, men den åker bara fram om vi ska storstäda. Alla småsmulor och annat bös som blir tar jag alltid fram den sladdlösa för. Svish, svish så är man klar 🙂 Jag använder den nog varje dag, främst under köksbordet!

  • Emma - På Smällen igen!

   Låter himla smidigt! Men det där har vi ju roboten till, visst tar den lite längre tid på sig, men den gör ju det där jobbet. Det blir nog en vanlig dammsugare för oss, men jag önskade att det fanns nåt alternativ som var enklare att ta fram när det skulle städas där roboten inte kommer åt… Tack för att ni delade med er, det hjälpte mig mycket 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.