Okategoriserade

När det inte blir som man planerat…

Jag minns inte om jag har skrivit det, men jag sa det i alla fall flera gånger i mina videobloggar i alla fall. Jag och Jair hade planerat sen länge (sen bebis nummer 2 var påtänkt) att Jairs kusin skulle komma hit lagom tills bebis ska födas. Jairs kusin är otroligt barnkär och lekte med Lucas jämt när han var ledig när vi var i Brasilien. Vi tyckte detta var ett perfekt tillfälle både för oss och för honom att få komma hit. Då får Lucas en egen liten lekfarbror och jag är ledig så vi kan hitta på roliga saker på dagarna. Jag och Jairs kusin kommer väldigt bra överens och han skulle förmodligen få en väldigt fin tid här i Sverige med vår och sommar. Detta är något som vi verkligen har sett framemot!

Jag Yaan Lucas

När jag gick in i vecka 12 så ringde vi till Brasilien och berättade och bad Jairs kusin ordna med pass så att vi kunde köpa hans flygbiljett. Nu är jag i vecka 30 och än så länge är han inte i närheten av något pass 🙁 Brasilien är ett mycket komplicerat land, men jag hade aldrig trott att det skulle vara så här komplicerat! Kruxet är att Jairs kusin är 17 år och då behöver man både mamma och pappas godkännelse för att få göra ett pass. Det förstår jag, men nu är det så att hans pappa har lämnat familjen sen lång tid tillbaka och är omöjlig att få tag på. Det ser därför mörkt ut 🙁 Såååå trist!

Lucas Yaan

Jag känner mig faktiskt lite ledsen över detta, men jag försöker att ställa om mina planer som jag har haft. Och nu har jag faktiskt lyckats komma på en annan sak som vi kan göra för dom 12 000 kr som var till hans flygbiljett, nämligen köpa bil!! Wiiie! Jag vet, det blir ingen fräsig bil, men vi behöver ingen fräsig sak. Vi behöver bara en bil som tar oss till IKEA, till Freeport i Kungsbacka, till vänner i Lerum, till SATS på Eriksberg (jag vill träna nyblivenmamma-träning där), till Preem för att hämta paket och till Coop för att handla 🙂

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.