@pasmallen.nu

Hej alla fina läsare!  

Ni är så himla många som följer mig på bloggen, vilket jag är väldigt glad och tacksam för. Jag älskar bloggen och jag älskar att få kommentarer från er 🙂 Om ni har instagram får ni gääääärna följa mig på instagram också 🙂 Det tog mig typ 1 år att förstå mig på instagram, men nu gillar jag det väldigt mycket och ibland lägger jag upp fler bilder där en på bloggen 🙂 Jag har väldigt många fler läsare här på bloggen än vad jag har följare på instagram så jag tänkte att alla kanske inte vet eller har tänkt på att jag har instagram? 

På senare tid har jag fått en del internationella följare också så jag försöker skriva alla inlägg på båda engelska och svenska och ibland blir det en mening på portugisiska också 🙂

Jag heter @pasmallen.nu på instagram. Följ mig gärna där också! Men glöm inte bloggen för allt i världen 😀 <3

  

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här