Sista dagen – bättre resan ever!

Idag är det vår sista dag här. Imorgon åker vi hem. Det är nog första resan på väldigt länge där jag inte längtar hem. Jag brukar alltid längta hem i slutet på resan. I alla fall så brukar jag känna att det ska bli skönt att komma hem, men inte denna resan.  

 Jag tror det är för att vi är inte beroende av någon här. Vi har inte bråkat eller varit osams något, förutom när jag insåg att Jair inte hade tänkt fira mig på min födelsedag. Och nej, inte hade han köpt nåt heller! Då kände jag att han var för självupptagen, pratat om silver han skulle köpa och vilken surfbräda etc men inte tänkt på mig överhuvudtaget. Ringen för förlovningen hade jag ju vunnit på ett event i januari. Men om vi bortser från det, så har vi haft det fantastiskt tillsammans! Alla andra reser som vi har varit på tillsammans har vi antingen bott hemma hos släktingar/vänner eller rest tillsammans med vänner. Det är kul det också, men vi behövde verkligen den här tiden för oss själva!! 🙂

   

 

Vi pratar redan om nästa Bali-resa alternativt kanske det blir Austrailien istället, men en till resa blir det snart och nästa gång vill vi vara borta ännu längre 🙂 Nästa gång kommer vi nog titta på att hyra lägenhet eller hus dör att ha råd att vara borta längre 🙂 

 

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

    • Emma - På Smällen!

      Hahaha!! Jag ska be vädret följa med hem! Jag längtar efter en fin svensk sommar och hade verkligen hopp om att den skulle kommit igång tills vi kom hem, typ att den var fördröjd… Hoppas!!

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här