Okategoriserade

Utveckling vid 2,5 månad

Något annat jag har märkt nu det sista med Lucas det är att han verkligen tittar efter mig om jag går ut ur ett rum och ibland skrattar han när jag kommer in i ett rum. Det är mycket lättare när jag ska göra saker nu för jag kan sätta honom i babysittern och borsta håret samtidigt som jag står jämte. Då tittar han fascinerat på mig och skrattar 🙂 gullungen!!

20130528-151608.jpg

Förut så stängde han ögonen och skrek tills man tog upp honom igen. Det kvittade om man stod jämte och pratade och gjorde roliga miner och ljud för han öppnade aldrig ögonen för att se efter. Det har faktiskt blivit jättestor skillnad nu när han är 2,5 månad. 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.