Okategoriserade

Halloween på Liseberg

Jag har mått lite bättre sen jag slutade med den ena antibiotikan så jag klarade faktiskt av att gå iväg till Liseberg igår! Jag var väldigt glad eftersom jag verkligen hade sett framemot det! Jag är fortfarande extremt extremt trött, men 4 timmar var vi där innan jag höll på att somna haha!

Jag har alltid älskat Liseberg, både jag och Jair är åktokiga och hoppas nog båda två på att Lucas ska bli det också 🙂 Liseberg med barn är ytterligare en upplevelse av Liseberg tycker jag. Jag menar, jag och Jair skulle ju inte hänga på Kaninlandet om vi inte hade Lucas 🙂 Första gången vi var på Liseberg med Lucas var nu i somras, vi hann inte med alls lika mycket som vi trodde att vi skulle göra. Lucas var inte på sitt bästa humör, fick inte åka allt han ville och blev lite rädd på en attraktation och efter det somnade han. Visste ni förresten att Liseberg har Glada-Barn-Garanti för såna här situationer? Efter den gången så har vi varit tillbaka på Liseberg flera gånger och det blir bara roligare och roligare tycker både vi och Lucas. Igår var nog det allra roligaste besöket på Liseberg hittills! Lucas hade så kul att han inte ens sovmiddag och trots att vi åkte hem redan kl 17 så höll han på att somna på bussen hem så både jag och Jair betedde oss som riktiga cirkusclowner för att Lucas skulle tycka det vara värt att titta på oss hahaha 😛 Nån som känner igen det? Man gör vad som helst för att barnet inte ska somna? Till och med stå på huvudet om det är det som krävs haha!

Hur som helst, igår var vi på Halloween på Liseberg tillsammans med Thaimorsan med familj 🙂 Hela parken var utsmyckad på alla sätt och vis! Det låg stora orangea pumpor ÖVERALLT, barn och vuxna var utklädda eller hade målat sina ansikten, det var ljudeffekter i parken som på sina ställen var riktigt kusliga och musiken i parken hade en sån där läskig skräckfilmston i sig haha! Ja, man fick verkligen känslan av kuslighet! Kaninlandet däremot var muntert och glatt, precis som vanligt 🙂 I alla fall om man bortser från dom barn med skräckinjagande ansiktsmålning haha!

För barn och vuxna över 11 år fanns en separat del av parken där man gick in på egen risk om man säger så… :O Vi var inte där eftersom vi hade småbarn med oss, men jag och Jair som älskar skräckfilm var ju förstås väldigt väldigt nyfikna! Nästa år kanske mamma kan följa med och vara lite med Lucas så att jag och Jair kan få en skräckupplevelse haha 🙂

Både Tilda och Lucas tyckte bäst om Busshållplatsen som är kaninlandets stora lekhus. Det behövs inget åkpass för att leka där 🙂 Men dom gillade även Kaninresan som är en liten lugn båt genom ett kaninland 🙂

Och Farfarsbilarna är ju en stoooor favorit!! 

Och den här gången hade Lucas blivit över 90 cm lång och fick åka Högspänningen som han kallar för helikopter 🙂

 Det blev verkligen ett lyckat besök på Liseberg 🙂 Och båda barnen var helt utmattade när vi kom hem. Jag läste på Siranees blogg att Tilda hade somnat rekordtidigt!  

Tusen tack Liseberg för detta trevliga besök! Vi återkommer till jul!! 🙂

/i samarbete med Liseberg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.