Okategoriserade

Shopping när det är som bäst!

Jag älskar att shoppa men samtidigt är jag alltid i lite konflikt med mig själv för jag gillar inte att göra av med mer pengar än vad jag har tänkt. Till exempel att åka till Gekås är as-kul tills jag närmar mig kassan. Det blir alltid dyrare än vad jag har tänkt!!! Och det är förenat med sån ångest att jag inte vill åka dit mer än en gång varannat år typ haha!!! Hur som helst, så finns det för mig ett sätt att shoppa helt utan ångest, det är när jag gör riktiga klipp! Till exempel när jag köper vinterkläder på vårrean eller hittar en grym rabattkod med mera. Nu börjar jag inse att det här inlägget låter som värsta reklaminlägget men jag kan försäkra er om att jag inte tjänar en enda krona på det här inlägget. 

Nu till saken som jag ska berätta 🙂 Minns ni att jag köpte sjukt snygga gummistövlar tidigare i höstas? 

1700 kr kostade dom och där spräckte jag min budget med 700 kr haha! 1000 kr var tänkt till gummistövlar och 700 till vinterskor. Så då bestämde jag mig att jag fick skippa vinterskorna och använda gummistövlarna och raggsockar. Det var bara att jag valde en storlek som det inte får plats några raggsockar. Så när vi var på Liseberg i helgen och jag kände kylan från marken under mina fötter började jag tänka ”herregud hur ska detta gå…”.

Men igår precis innan jag somnade så hittade jag av en slump varmfodrade låga skor, precis som jag var ute efter på Members som jag har tipsat om förut. Återigen detta är inget sponsrat inlägg, detta är bara ett rent och skärt tips!!!

Dom här skorna hittade jag på Members! Normalt kostade dom nästan 700 kr men nu blev det bara 300 spänn! Fanns även en modell som såg exakt ut som uggs. 

 

Vill ni också bli värvade till Members? Kommentera bara inlägget så skickar jag en värvning till er 🙂

5 Comments

  • Virre

    Kul att du hittar så mycket bra där 🙂 jag gjorde en beställning i september och har fortfarande inte fått grejerna och i sön såg jag att de lagt ut dom igen men mycket billigare och då mailade jag och frågade om detta och i mån när jag fick svar där de bad mig maila länkarna så vips låg inte erbjudandet ute längre(klantig som jag var hade jag så klart inte kopierat länkarna när jag skickade mitt mail till dom) och det var en massa bortförklaringar på varför inte varorna skickats… Känns lite tråkigt när det är första beställningen och det inte blir bra.

    • Emma - På Smällen igen!

      Nej fy så tråkigt! 🙁 Men har du fått dina pengar tillbaka då? Jag har fått alla mina beställningar hittills men några tog 4 veckor innan dom kom och det stod att leveranstiden var 3 veckor. Men det sista så har jag fått leverans samma vecka, kanske har haft tur bara… Jag har värvat ganska många men fortfarande inte fått enda poäng för det så det måste jag kolla upp. Värvade jag dig förresten? För det står att när den man värvar lägger första beställningen så ska man få värvningspoäng.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.