JuJuBe-väskan

Jag har typ ägnat hela kvällen till att välja vilken skötväska som vi ska ha! Det är sååååååå svårt!!! Dom är så himla fina allihopa!!!

LillaBebben har så himla många fina JuJuBe-skötväskor! Och idag kom det till några flera alternativ 🙂 Här är bara några av alla LillaBebbens skötväskor 🙂

Tillslut efter 4 timmars surfande och youtube-tittande på någon amerikanska som visar dom olika färgerna på JuJuBe-kollektionerna för att man enklare ska förstå vilken färg väskan har, så bestämde vi oss får BlackSilver som är längst upp till höger på bilden ovanför.

Jag vill helst att väskan ser snygg ut på vagnen, men å andra sidan kanske det inte är det viktigaste eftersom vi inte ens vet om bebben gillar att vara i vagnen. Han kanske vill bli buren jämt 🙂 Haha!! Men om vi ska bära väskan på axeln så gäller det ju att både jag & Jair gillar den…!! Den svarta är ju perfekt då! Den passar till mig, Jair och alla möjliga vagnar! Dessutom så passar den med alla JuJuBe’s tillbehör om man vill köpa till det 🙂 Kan det bli bättre?!!

Åh vad jag längtar tills jag får hem den här underbara väskan 🙂

 

 

 

 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här