Okategoriserade

Magen får gärna sakta ner….

Nu du magen, nu får du gärna sluta växa snart… Eller ja, bebisen får gärna tjocka till sig lite till! Men all extra vikt frestar verkligen på kroppen nu så jag skulle helst vilja att magen slutar växa i sådan raketfart som nu…

One Comment

  • Cuisette

    Haha. Ja, sådär kände jag mig hela sista månaden av graviditeten. Mycket av det man lägger på sig i slutet är ju bara vatten och det försvinner mer eller mindre direkt efter att bebisen är kommen. 🙂

    Svar från Emma: Så bra 🙂 Hoppas att det är vatten som gör mig så tung och stor nu så det inte bara är jag som har tjockat till mig 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.