Tävlingar,  Tester

Drömskötväskan!

Kommer ni ihåg att jag har suktat efter en JuJuBe-skötväska, men det fick bli en Stadium-skötväska istället?

Men även om Stadium-skötväskan säkert duger så har jag aldrig slutat drömma om den snygga, praktiska JuJuBe-skötväskan med alla tänkbara funktioner som jag som mamma kan önska mig!! Jag tror aldrig jag har varit så här fäst vid en väska förut!!!

Löstagbar lyxig skötbädd med mjuk stoppning, avtorkbar utsida och insida, behandlad för att stå emot fläckar och bakterier, två fodrade fickor på utsidan för att hålla nappflaskor varma eller kalla, många praktiska fack.

Smart magnetknäppning för enkel öppning och stängning, 2 fotofickor under locket! Otroligt rymlig insida med hela 6 olika fack varav ett med dragkedja. Särskild avdelning för det du behöver vid blöjbytet.

Dragkedjeförsett fack som innehåller plats för blöjor med tillbehör och en löstagbar MessShuttle för det som blivit kladdigt. Bekvämt reglerbart brett axelband, vadderat flyttbart axelparti med en undersida av anti halk material för extra bekvämlighet.

Mamma eller pappaficka på framsidan med ett dragkedjeförsett fack för de saker som alltid försvinner samt nyckelhållare med lång rem och ficka för solglasögon. Rymligt fack på baksidan för det som du vill ha lätt tillgängligt, öppna hörn nertill på detta fack för att lätt borsta ur småsmulor.

Så idag när jag fick mail från lillabebben.se att jag skulle få recensera en av deras JuJuBe-skötväskor blev jag blev förstås överlycklig!!!!!! Är det saaaaaaaaaaant?! Haha!! Men det roliga slutar inte där! Jag ska också få tävla ut en av dessa underbara väskor till er!!!!!! Gå in redan nu och titta ut er favorit!!! 🙂

Så håll utkik här på bloggen så ni inte missar den här fantastiska tävlingen om DRÖMSKÖTVÄSKAN 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.