Tävla om en bbhugme gravid- och amningskudde!

Nu har jag haft min bbhugme graviditetskudde ett tag och den är verkligen min bästa kompis i sängen! Min foglossning har blivit lite värre, men det varierar beroende på vad jag har gjort under dagen. Ibland när Jair hjälper mig av med skorna så känns det som benen ska lossna med ett “plopp” typ som en barbiedocka! Jag känner av foglossningen ibland när jag ska vända mig på natten, men annars så avlastar bbhugme väldigt bra! Ibland, när jag är lite extra trött så har jag sovit i Lucas rum med en vanlig kudde istället och det är inte alls lika bra, det känns verkligen i höfterna och det är svårt att känna sig helt avslappnad när det gör ont nånstans. Läs gärna min recension här: Test av bbhugme gravid- och amningskudde

bbhugme är inte bara en avlastande kudde under graviditeten. Den är även en amningskudde och ett babynest! Jag tänkte passa på att berätta en sak om bbhugme och varför den är så bra som amningskudde. Ni vet när man ammar, då läcker det mjölk och bebis kan spy och det kan bli ganska blött på kudden. Dom små små kulorna som bbhugme innehåller kallas för ESP-kulor, dom är hygieniska på det sättet att det inte blir svamp i dom även om det blir blött och fuktigt när man ammar. Dessutom torkar dom snabbt om man tvättar kudden. En annan sak som gör den perfekt som babynest är att den motverkar platt huvud hos bebisen. Bebisen kan dessutom lätt vrida på huvudet som i sin tur motverkar stel nacke!

Och vet ni vad kära läsare? Just nu kan ni vinna en bbhugme värde 1399 kr på min instagram! Gå in på min instagram @pasmallen.nu och tävla nu på en gång!

 

 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här